» »

Ukrajina Part II

Ukrajina Part II

Temo vidijo: vsi
««
518 / 859
»»

BlaY0 ::

VladarP je izjavil:

Mariupol je nacistična trdnjava, ko zbezajo naciste iz te dobro utrjene trdnjave bo Odesa in Kijev mačji kašelj, ker se bojo ruske sile pomaknile proti zahodu. Ukrajinske vojaške kapacitete so že uničene, pred totalnim pokolom je bolje da razglasijo tehnično kapitulacijo. Sicer dvomim sam, da bodo priznali kapitulacijo razni Kličkoti in Zelenski bodo prej spizdili na varno, svoj narod pa popeljali v smrt. Upam samo, da jih po koncu vojne FSB pripelje k roki pravice tako kot so Izraelci teroriste iz Črnega Septembra.

Slabo bezajo, če je treba vse porušit. Jaz do zdaj kirurškega odstranjevanja nacistov nisem še zaznal. Totalna sramota za Ruse. Potem so pa še užaljeni, ker jim nihče ne verjame.

gazibo ::

je jožek povedu ejga matr

lay2er ::

VladarP je izjavil:

Napaka oficirjev v ratnem stanju se ne spi v kasarnah.

Sploh nima veze, napaka se je zgodila že prej. Zaupaš napačnim ljudem in nakoncu očitno plačaš.

Kvajeto ::

Bogati, pametni in inteligentni ukrajinci se ne borijo v tej vojni. To vidimo, če pogledmo sturkutro prebežnikov v prvem tednu po začeteku vojne.

Borijo se naivni, ki so podlegli propagandi. Te in njihovi potomci bodo podedovali to zemljo, po vojni okrepili svoja neonacistična prepričanja. Vsi vemo pa kam to vodi - novodobne teroristične organizacije tipa ISIS, Al quaida nam ne uidejo. Le da bodo tokrat bistveno bližje nas.

TezkoDihanje ::

DarkSite je izjavil:

TezkoDihanje je izjavil:

pa smo preko 250 izgubljenih ruskih tankov
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...

UA pravi 466tankov, ok res pa da ni slike za vsakega.

Realno med 300 in 400.

To je dobra četrtina vseh, ki so jih privlekli v Ukrajino.

Pac-Man ::

VladarP je izjavil:

Mariupol je nacistična trdnjava, ko zbezajo naciste iz te dobro utrjene trdnjave bo Odesa in Kijev mačji kašelj

Človek bi mislil, da bo 400 tisoč rusko govorečih v Mariupolu tistih par nacijev lastnoročno vrglo v naročje svojih rešiteljev iz Rusije.
Pa jih niso, samo bombe so jim začele padat na glavo. Čudno, ne?

Ko si omenil Odeso...

Odessa residents step up their defences as fears grow of a Russian attack • FRANCE 24 English
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Všeč mi je kako se ukrajinofilci borite in trolate na tem forumu. Vse atome moči preusmerjate v zagovor bolestnih vrednot in manipulacij.

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/batal...

Pac-Man ::

lay2er je izjavil:

Všeč mi je kako se ukrajinofilci borite in trolate na tem forumu. Vse atome moči preusmerjate v zagovor bolestnih vrednot in manipulacij.

Katere so skrajno desne stranke v Radi?
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

lay2er je izjavil:

Če imaš na drugi strani Wagnerjevce, potem verjetno rabiš neko protiutež...

Voss ::

lay2er

Še en račun odprt leta 2020 in aktiviran ob tej vojni.

Zanimivo :) To ma nek model očitno 100 računov našopanih in shranjenea uporabniška imena v Word datoteki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

sparklyslo ::

lay2er je izjavil:

Pa kaj ste to ene male ničvredne pizde. Res bi rad videl po kakih luknjah se skrivate zagovorniki Putlerja. Kamorkoli grem, vas nikjer ne srečam. A vas je res tako sram, da se ne upate javno izpostaviti? Slovenija je v NATU, in 99%, jih podpira Ukrajino, ne pa nacista Putlerja. Podgane izpostavite se javno, da si vas lahko ogledamo, ni se vam treba skrivati v črnih luknjah in biti generali samo za tipkovnicami.

lay2er je izjavil:

Se pravi večina je takšnih? Zakaj potem samo spec. operation in ne full scale invasion? Torej a gre za vojno ali ne? Se bo treba počasi odločit. Tudi cilje bo treba počasi uokviriti, ker še zdaj v bistvu ne vemo kakšni so, saj se iz tedna v teden spreminjajo.

ta stari ZILi rulajo!! njet
https://twitter.com/TheDeadDistrict/sta...
New KamAZ and Ural trucks are over, so they sending now old ZiL (ЗиЛ-131КШМ)

BorutO ::

No, točno to se bo kmalu zgodilo z Rusijo, kar sem govoril že več kot teden dni nazaj ...

https://siol.net/novice/svet/rado-pezdi...

VladarP ::

BorutO je izjavil:

No, točno to se bo kmalu zgodilo z Rusijo, kar sem govoril že več kot teden dni nazaj ...

Tudi v Sloveniji je inflacija 30% samo ti to obramboslovec ne bo povedal. Sončnično olje je šlo venem letu za 115% gor.

IL_DIAVOLO ::

BorutO je izjavil:

Vprašaj raje kakega politika.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

10 računov, vsi pišete identično od stila do vsebine. Vse je eno in isto pakovanje (Pacmovanje), bi reki kje drugje.

Vsak s sposobnostjo lastnega mišljenja razume, da je tole večplasten problem in situacija, ki so jo ustavrili preko Atlanika. Razumem pa, da je za povprečnega simpletona lažje okrivit enega človeka.

sparklyslo je izjavil:

lay2er je izjavil:

Pa kaj ste to ene male ničvredne pizde. Res bi rad videl po kakih luknjah se skrivate zagovorniki Putlerja. Kamorkoli grem, vas nikjer ne srečam. A vas je res tako sram, da se ne upate javno izpostaviti? Slovenija je v NATU, in 99%, jih podpira Ukrajino, ne pa nacista Putlerja. Podgane izpostavite se javno, da si vas lahko ogledamo, ni se vam treba skrivati v črnih luknjah in biti generali samo za tipkovnicami.

Ekstremistov ki bi stihnili človeka zaradi napačnih stališč, je preveliko.

Se tega da nisem cepljen, nisem javno povedal.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tko kot sem povedal 4 milijonom Kijevčanom je razdeljeno 20 milijonov avtomatskih pušk. Glede na to, da mafija ne pozna meja bo veselo ko na črnem trgu puške, bombe in lahkeprotiletalske sisteme dobijo v roke islamski teroristi v Evropi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: VladarP ()

VladarP je izjavil:

Tko kot sem povedal 4 milijonom Kijevčanom je razdeljeno 20 milijonov avtomatskij pušk. Glede na to, da mafija ne pozna meja bo veselo ko puške, bombe in lahkeprotiletalske sisteme dobijo v roke islamski teroristi v Evropi.

Ammm Čečence ste že Rusi oborožili ;)

Čečeni so sufisti in niso problem, kot salafisti tj. vehabije.

Ahkmat sila, Bog je velik

VladarP je izjavil:

Čečeni so sufisti in niso problem, kot salafisti tj. vehabije.

:))

Svašta.

BorutO ::

Čečeni niso več sovražniki rusofilov, saj se borijo za njihovega ljubčeka Putlerja. :)

Zanimivo, da si ga vsi mečete na Siolov članek danes.

Ampak dajmo pogledat resnici v oči. Nekaj kar vam sta vam Rado in siol zamolčala. Iz kje je bil poplačan ruski dolg prejšni teden?

Iz njenih zamrznjenih sredstev. BINGO

Zahod bo poteptal vse svoje vrednote za 1 USD. Tako preprosto je to. Zato bo poteptal tudi UA ljudstvo, ker mu v resnici dol visi za te ljudi. Tukaj izražate ne vem kakšno naklonjenost vsem tem manipulacijam, medtem ko sta se v mojem kraju z 30.000k ljudi javila točno dva človeka/družini, ki sta bili pripravljene sprejeti 4 UA družine, ki so čakale na začasno namestitev. Dve so poslali v Logatec, čeprav imajo tu znance.

Vse skupaj pa mogoče pomeni tudi zaton dolarja in s tem zahodne civilizacije kot jo poznamo. V to sicer ne verjamem in mislim, da si tega ne želi nihče od nas. Bo zanimivo videti, kaj bo rekla Kitajska. Pomoje trenutno še nima jajc se posataviti po robu ZDA, a zna biti še zanimivo za časa naših življenj.

StarMafijec ::

lay2er je izjavil:

Vsak s sposobnostjo lastnega mišljenja razume, da je tole večplasten problem in situacija, ki so jo ustavrili preko Atlanika. Razumem pa, da je za povprečnega simpletona lažje okrivit enega človeka.

Saj z Naci Nemčijo in s Hitlerjem je bila ista štorija. Krivi so bili Britanski Imperij in ostali zmagovalci 1. svetovne vojne, ki so Nemčiji naprtili nemogočo odškodnino in nemogoče sankcije.
Pa saj zakaj Hitler ne bi smel napasti Češkoslovaške in Poljske. Saj Britanski Imperij je počel še hujše stvari.

StarMafijec je izjavil:

lay2er je izjavil:

Saj z Naci Nemčijo in s Hitlerjem je bila ista štorija. Krivi so bili Britanski Imperij in ostali zmagovalci 1. svetovne vojne, ki so Nemčiji naprtili nemogočo odškodnino in nemogoče sankcije.
Pa saj zakaj Hitler ne bi smel napasti Češkoslovaške in Poljske. Saj Britanski Imperij je počel še hujše stvari.

Sveta preproščina. Najbrž bi bil sam najbolj vesel človek na svetu, če bi podobno lahko razmišlal samo v eni dimenziji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lay2er ()

DarkSite ::

Ni samo Kanada ampak tudi Nemčija. Sedaj se šele vidi kaj naredi politika, ki zagovarja nižji proračun za vojsko. Tudi v Sloveniji ni dosti boljše.
Lambrecht: Deliveries of Bundeswehr weapons "exhausted"

Ko je kriza je pa prepozno.

Sc0ut ::

VladarP je izjavil:

gazibo je izjavil:

VladarP je izjavil:

gazibo je izjavil:

50$ da ga glavonja tezkodihanje vlece blayotu :))

Predvidevam, da gre za dva debeluha na socialni podpori, ki kle trolata vsak dan.

pomoje tut za socialno nista kvalificirana :))

:|:)):))

Sicer pa Kitajci vedo kok je ura:

Liu Xin, znani voditelj novic na Kitajskem, je "prevedel" prošnjo Joeja Bidena kitajskemu voditelju Xi Jinpingu o Rusiji: "Ali mi lahko pomagaš premagati tvoje prijatelje, da se bom lahko v prihodnosti osredotočil na to, da te premagam?"

Komu pa bo kitajc potem svojo robo prodajal?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

StarMafijec ::

lay2er je izjavil:

Sveta preproščina. Najbrž bi bil sam najbolj vesel človek na svetu, če bi podobno lahko razmišlal samo v eni dimenziji.

Ja, taka je logika zagovornikov te specialne operacije.
A napade B, za to je kriv C!

tezkodihanje šupakmeraklija

Kvajeto je izjavil:

sej, ceceni resujejo taiste otroke k jih ukrajinci koristijo kot zivi scit

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

azov left the chat :))

Colonel of the Georgian Armed Forces Bahva Chikobava was destroyed in Mariupol by Russian forces.

Bitke v Harkovu: utrjeno območje oboroženih sil Ukrajine in nacistov gori

Zvečer so se spopadi odvijali na različnih območjih, še posebej hudi so bili opaženi na območju Severne Saltovke, ki so ga nacisti spremenili v pravo trdnjavo: med hišami so ustvarili utrjeno območje, s katerim so za živi ščit uporabili prebivalstvo.

t.me/RVvoenkor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: VladarP ()

VladarP je izjavil:

Tko kot sem povedal 4 milijonom Kijevčanom je razdeljeno 20 milijonov avtomatskih pušk. Glede na to, da mafija ne pozna meja bo veselo ko na črnem trgu puške, bombe in lahkeprotiletalske sisteme dobijo v roke islamski teroristi v Evropi.

Kdo je tebe ubožca nasral, da je bilo v Kievu razdeljeno 20 miljonov pušk??

DarkSite ::

Tole moram še enkrat napisat:

Both Canada and Germany have run out of weapons to give

Sramota!

DarkSite je izjavil:

Tole moram še enkrat napisat:

Both Canada and Germany have run out of weapons to give

Sramota!

Ameriška vojaška industrija si že mane roke.

endelin ::

Berem da naj bi Putin nosil 11k usd vredno bundo na meetingu:))

lay2er je izjavil:

10 računov, vsi pišete identično od stila do vsebine. Vse je eno in isto pakovanje (Pacmovanje), bi reki kje drugje.

Torej, začni večplastno reševati ta problem in ne palamudi na ST. Vse ti je jasno, ukrepaš pa ne, tu si samo da se kregaš z nami, ki te ne razumemo. A to pomeni da si pameten? Boš sam presodil.

brez skrbi, rusi pravjo da bojo dostavili jukrejn oborozitev :))8-)

pikaboo

VladarP je izjavil:

Pa njihove stare mame!

bbbbbb2015 ::

Malidelničar je izjavil:

bbbbbb2015 - zanimiv pogled, to je bil tudi zame šok, ker sem res pričakoval ruske zastavice in cvetje na jugu in vzhodu države. Putin je zajebal in ustvaril enoten ukrajinski narod.
Eno vprašanje: Ruski napad na bazo v Yavorivu je bil očitno uspešen. Vprašanje če to ni odvrnilo prihoda novih tujih plačancev v Ukrajino?

Odvisno koga. Jaz mislim, da obstaja kup Hrvatov, Srbov, Čečencev in drugih, ki so plačanci že od prvih balkanskih vojn. Ti so prišli po denar in te ne odvrne nič.

Vsi razni upokojeni specialci, ki bi pa radi iskreno pomagali Ukrajincev pa so verjeto obrnili pete. Ugotovili so, da to ni vojna v Iraku, ko jim je trda predla, pa so poklicali 'air support', pa je bila zadeva rešena.

endelin je izjavil:

Berem da naj bi Putin nosil 11k usd vredno bundo na meetingu:))

Ti bi tudi, ce bi lovil pol mlajše od sebe in ne starih kok.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

cias ::

sparklyslo je izjavil:

Slovenija je v NATU, in 99%, jih podpira Ukrajino, ne pa nacista Putlerja.

Če s tem v mislih lažje zaspiš... Dejstvo je da ni važno kaj ti sanjaš, Zelenski še zmeraj ne bo zmagal.

cias ::

BlaY0 je izjavil:

VladarP je izjavil:

Pa njihove stare mame!

Kakor pričajo pripadniki bivšega Reddit bataljona orožja ni. Verjetno je že preprodano ali pa poskrito ker je zaradi ponudbe nizka cena.

Aston_11 ::

gazibo je izjavil:

Eni si ga drkate na ruske fašiste ali kaj vam fali?

cias je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Slovenija je v NATU, in 99%, jih podpira Ukrajino, ne pa nacista Putlerja.

Če s tem v mislih lažje zaspiš... Dejstvo je da ni važno kaj ti sanjaš, Zelenski še zmeraj ne bo zmagal.

Pa kaj te skrbi Zelensky? Kaj se z njim obremenjuješ? Kaj je sploh tvoj cilj v tej temi, če že Putinovega ne znaš definirat?

cias je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

VladarP je izjavil:

Pa njihove stare mame!

Kakor pričajo pripadniki bivšega Reddit bataljona orožja ni. Verjetno je že preprodano ali pa poskrito ker je zaradi ponudbe nizka cena.

Teh 20 miljonov pušk ne obstaja. Kako se vas enostavno naserje, ne moreš verjet.
««
518 / 859
»»