Forum » Loža » Trgovina z belo tehniko v Avstriji ??
Trgovina z belo tehniko v Avstriji ??
sočan ::
Pozdravljeni,
ali mogoče kdo pozna kakšne večje trgovin v Avstriji z belo tehniko , prav v fizični obliki in ne samo kot spletna trgovina ??
Iščem namreč eno zamrzovalno omaro,in znajo biti stroški dostave kar visoki in bi bilo ceneje iti osebno pogledat in prevzet.
Zaradi mer in specifikacij mi je nekako v oko sedla beko nfe 145.Pri nas je ni nikjer , v tujini pa je v kar nekaj spletnih trgovinah in vsaj kolikor sem jaz brskal so bile vse nemške.
V Avstrijo če bi kje našel bi se pa osebno odpeljal.
l
ali mogoče kdo pozna kakšne večje trgovin v Avstriji z belo tehniko , prav v fizični obliki in ne samo kot spletna trgovina ??
Iščem namreč eno zamrzovalno omaro,in znajo biti stroški dostave kar visoki in bi bilo ceneje iti osebno pogledat in prevzet.
Zaradi mer in specifikacij mi je nekako v oko sedla beko nfe 145.Pri nas je ni nikjer , v tujini pa je v kar nekaj spletnih trgovinah in vsaj kolikor sem jaz brskal so bile vse nemške.
V Avstrijo če bi kje našel bi se pa osebno odpeljal.
l
ingeniero ::
Tukaj poglej: Geizhals Izgleda, ga najvecje trgovine nimajo vec na zalogi, ker gre verjetno iz prodaje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plača Junior Full Stacked Web Developerja + UI/UX Design (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 14324 (11908) | secops |
» | Računalniške trgovine v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 4843 (4521) | jakan123 |
» | Naročanje komponent iz tujineOddelek: Kaj kupiti | 2023 (1848) | kwc |
» | Kupovanje preko internetaOddelek: Kaj kupiti | 862 (768) | PRiMoZ- |