Forum » Pomoč in nasveti » Start menu - problemi
Start menu - problemi
pro549 ::
Upam da ne bom preveč zakompliciral z razlago. Ko grem na start meni npr.: Start--->All Programs si mi podmenu "All programs" hitro odpre. Prej tega mi ni delalo tako, saj sem čakal cca 1 sekundo da se mi odpre menu. kako to naštimam da mi ne vklaplja takoj podmenuje, ker to mi je full moteče in me ovira pri delu.
Hvala.
Hvala.
upirna ::
registu moraš nekaj narediti..... sam se ne spomnim kaj. Enkrat je v računalniških novicah pisal, poglej na njihovo web page
pro549 ::
ehmm .... a slučajno veš na kateri številki je bilo? A je bilo zdaj pred kratkim al je bilo dolgo od tega?
Hammer ::
Iz Pc formata:
V urejevalniku registra pojdite na HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Destkop.Z desnim gumbom kliknite nam mapo DESTKOP in ustvarite nov niz (String Value).Poimenujte ga MenuShowDelay.
Dvokliknite na nov niz - prikazalo se bo okno za urejanje.Vnesite vrednost 65534 in potrdite
V urejevalniku registra pojdite na HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Destkop.Z desnim gumbom kliknite nam mapo DESTKOP in ustvarite nov niz (String Value).Poimenujte ga MenuShowDelay.
Dvokliknite na nov niz - prikazalo se bo okno za urejanje.Vnesite vrednost 65534 in potrdite
ElectricMan ::
Ta ključ MenuShowDelay že obstaja. Vi kar nastavite na manjšo vrednost. Čas odziva je v mili sekunde.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako shranim sliko, ki je na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1850 (1562) | ananchel |
» | "obešanje" Xp pri shutdownuOddelek: Pomoč in nasveti | 5971 (5329) | k4vz0024 |
» | [Windows XP] - skripta za preklop menjave regionalnih nastavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1430 (1430) | mp218 |
» | hitro odpiranje oken...Oddelek: Zvok in slika | 920 (845) | Lith |
» | Pohitritev odzivnosti v Windows 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (732) | andrej |