» »

Razvlaževalec zraka

Razvlaževalec zraka

jernej17 ::

imam probleme s tem razvlaževalcem zraka- http://www.aktobis.de/Bautrockner-WDH-7...
problem je v tem, da, ko nastavim želeno količino vlage v prostoru(pri tej količini naj bi se naprava izklopila) se naprava ne izklopi ampak deluje naprej..

če mi kdo lahko pomaga, se mu lepo zahvaljujem :)

Sc0ut ::

Jaz imam Hoferjevega iz akcije. Deluje tako, da izklopi kompresor ko prite vlaga na 3 % manj kot je nastavljeno. Nato laufa 3 minute samo ventilator in potem izklopi. Če vmes vlaga naraste, kar se zgodi zelo pogosto če je vlažno okolje, vreme, so stvari v prostoru da se sušijo, se v roku treh minut nazaj vklopi kompresor in stvar se spet ponovi... Najbolj se izklaplja sedaj, ko je zunaj res suho vreme, v mokrih obdobjih pa redko. Razen če ga bi res par dni zaporedoma žgal, ampak to ga ne nikoli, ker ga samo od 22 do 6.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sc0ut ()

Ganon ::

Sc0ut je izjavil:

Jaz imam Hoferjevega iz akcije.

Si zadovoljen z njim?

OZZY ::

Ganon je izjavil:

Sc0ut je izjavil:

Jaz imam Hoferjevega iz akcije.

Si zadovoljen z njim?

Jaz mam hoferjevega in špila kot urca.. zlo zadovoljen.
Go with the flow.

Perza ::

Moj iz Lidla se tudi ne ugasne pri nastavitvi doseganja željene vlažnosti ampak tako je by-design, piše tudi v navodilih. Kompresor izklopi, ventilator pa deluje dalje. "Problem" rešujem z vgrajenim časovnikom, ki razvlaževalec popolnoma izklopi.

fujtajksel ::

Imam enega majhnega Troteca in se očitno izklaplja, če je le v regulacijskem načinu (dvopoložajno). Ima tudi ročni položaj, kjer dela non-stop, preveri če ni mogoče tvoj v kakšnem takem. Lahko bi ti pa senzor nagajal.

Arctander ::

@OP

Imam enak razvlaževalnik in se tudi ne izklopi ob doseženi nastavljeni vlažnosti. Če nastavim vlažnost na 30% (najnižja možna), se ob doseženi 30% vlažnosti na displayu izpiše "LO", ampak se naprava ne izklopi.

Še ena reč, ki me pri tem izdelku moti, je, da ga ne moreš priklopiti preko časovnega stikala.

Ko bo potekla garancija, ga bom probal modificirati. Rad bi naredil vmesnik, ki bi ga krmilil glede na podatke iz vremenske postaje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razvlažilec zraka

Oddelek: Loža
3310698 (1802) Žbun
»

Razvlažilnik (strani: 1 2 )

9717428 (2146) GupeM
»

Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)

3211682 (10402) fosil
»

Kateri razvlažilec zraka? (strani: 1 2 3 )

13978446 (61706) matijadmin
»

Sušenje perila v kleti

4911982 (7873) Jakka

Več podobnih tem