Forum » Igre » Minecraft [Hardcore] Survival Multiplayer server
Minecraft [Hardcore] Survival Multiplayer server
Twixz ::
Oj.
Prišel sem na idejo, da bi se nas zbralo maximalno 10 in bi začeli igrat vsak dan ob eni fixni uri minecraft, na Hardcore in cilj bi bil ali da skupaj obrnemo igro, ali pa da gremo pvp in zadnji ki preživi zmaga.
Videl sem podobno varjanto na netu, pa sem se odločil vprašat če je kdo za to, če ima kdo mogoče kaj več kot 10 mb/s uploada da odpre server in da se lotimo :D
Drugače pa vesel božič, na žalost ga preživljam sam z zlomljeno nogo doma, pa mi je dolgčas pa mi pol take kozlarije hodijo po glavi :)
Mir.
Prišel sem na idejo, da bi se nas zbralo maximalno 10 in bi začeli igrat vsak dan ob eni fixni uri minecraft, na Hardcore in cilj bi bil ali da skupaj obrnemo igro, ali pa da gremo pvp in zadnji ki preživi zmaga.
Videl sem podobno varjanto na netu, pa sem se odločil vprašat če je kdo za to, če ima kdo mogoče kaj več kot 10 mb/s uploada da odpre server in da se lotimo :D
Drugače pa vesel božič, na žalost ga preživljam sam z zlomljeno nogo doma, pa mi je dolgčas pa mi pol take kozlarije hodijo po glavi :)
Mir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Biljard.Oddelek: Loža | 5235 (3709) | Saul Goodman |
» | Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorectOddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2828) | solatko |
» | ftp v windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1151) | Volk| |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5948 (4521) | kulSMS |
» | Pomoč oz. nekaj vprašanje če mi bo kdo znal odgovorit na njihOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (823) | Daedalus |