» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
88 / 88
»
»»

oo7 ::

Prvi DLC za Stalker 2 je potrjen za leto 2026.
Trenutno se ne dogaja nič okoli multiplayerja.
Bodo imeli pa še kar nekaj dela, da spravijo igro na novo verzijo Unreal pogona.

Zmajc ::

Kiliko DLCjev je sploh v načrtu in koliko od teh bo zastonj za lastnike ultimate verzije?

Izi ::

Zmajc je izjavil:

Kiliko DLCjev je sploh v načrtu in koliko od teh bo zastonj za lastnike ultimate verzije?
Pri Ultimate verziji piše:
Season Pass, granting 2 additional expansions and any future DLC.

Treba je ločiti med DLC-ji in Razširitivami.
Vsi DLC-ji bodo vedno zastonj, v sezonsko prepustnico pa sta zastonj vključeni dve razširitvi.
To pomeni da morajo izdati vsaj dve razširitvi, saj smo jih mnogi že plačali.
Skoraj nikoli se ne zgodi da bi šli delati več razširitev kot jim predvidi Season Pass, ker je bolj smiselno da se potem lotijo naslednjega dela.

Ja če imaš ultimate version potem imaš season pass.

Je pa možno, da bo še letos zunaj 1.8

V roadmap za konec 2025 so obljubili tudi nove misije in dev GSC je rekel, da je ta update zelo blizu.

Hotfix 1.7.1 is planned to release next week.

PS5 Mod Support is confirmed to be coming. No exact date given.

Predsednik11 ::

Zalaufal po daljšem času in se že sliši, da je A life v boljšem stanju. Povsod je slišati strele kar pomeni, da se povsod nekaj dogaja.

Meizu ::

Ja, to je pa res. Zdaj malo obračam s tem novim patchem in jebentiš, niti nisem prišel ven iz sfere, že so neki banditi navalili na Zalisijo, je bil cel fajt. Med potjo do sfere sem srečal nekaj mercov, jih fental in ko sem prišel nazaj v Zalisijo me je tam čakal nek merc in me na vsak način hotel ubit. Ne vem ali gre za naključje, al je dejansko fasal job za eliminacijo.

Stuff is happening! :)

Aja pa na poti do sfere sem naletel na eno trumo pomrlih stalkerjev, so se v gozdu zgleda opalili in tudi ko sem reloadal save so bili še vedno tam. Fantastično!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Pa tudi Vardovcev je zdaj res veliko že v Zalisiji povsod so.
Kolikor se spomnim jih ob izidu ni bilo v takem številu.
Ja nič vremo še enkrat od začetka :)

Cordon je poln Mercov, je prav strašljivo hodit okrog če greš direkt iz Zalisije tja.

Ker menda update 5.5 še ne bo tako kmalu bom tudi jaz še enkrat začel. Tokrat bom držal z Wardo.

MOD Winter's Tale (Early Alpha) For 1.7 - https://www.nexusmods.com/stalker2heart...

Bo najbolje še malo počakati, ker je MOD v early alpha. Ampak končno prvi zimski mod za Stalker 2.

Ta zimski mod zgleda res super.

V Zalisiji kjer ima Ward postajo. Ali je bil ob izidu tam parkiran od Warde oklepnik ali so ga dodali z novimi updejti ? Jst se ga ne spomnim od prej.

Zgodovina sprememb…

Imam možnost kupiti night vision gen 1. Pa je kar drago pa me zanima ali je gen 1 dober NvG ali je bolje iti na NvG gen 2 ?

Predsednik11 je izjavil:

Imam možnost kupiti night vision gen 1. Pa je kar drago pa me zanima ali je gen 1 dober NvG ali je bolje iti na NvG gen 2 ?

Gen1

Gen2

Gen3A

Gen3B

Vsaka serija je dražja pri trgovcih čeprav jih je možno tudi najti.

Boljše kot nič. Ampak ja, gen1 se da najt, najbrž tudi ostale, nisem še tam da bi vedel.

Izi ::

Najslabši začetni NVG Gen 1 je vključen kot nagrada v en quest, lahko se ga najde v Stashu in da se ga tudi kupiti pri nekem zelo znanem prodajalcu.

NVG Gen 2 in NVG Gen 3A se da oba tako najti kot kupiti. Seveda ne na začetku igre.

Najboljši in najprestižnejši NVG Gen 3B pa kolikor je znano ne prodaja nihče. Lahko se ga samo najde. Trenutno je znana ena sam lokacija. Namig:
Yantar ob jezeru

Danes 6GB hotfix

Enaplusdva ::

Po kvaliteti so si GEN 1 2 in 3A podobni edino oblika je drugačna. Fosforni beli gen 3B je drugačen.
Ampak se, da perfektno videti že z Gen 1.

Trailer za 30 obletnico studija GSC Game world

Today, for us, is much more than an anniversary. Today, we celebrate the achievements of a journey that was built on a dream. From S.T.A.L.K.E.R. to Cossacks, from Hover Ace to Heroes of Annihilated Empires, we've spent 30 years creating worlds that you want to share stories and memories about.

This is just begining :)

Igram in strelski obračuni se mi zdijo veliko boljši kot ob izidu. Me je napadel cel trop banditov :)

Nekaj novic o DLC-ju za igro za Stalker 2

Gogle prevjalanik

Zakhar Bocharov iz GSC Game World v novem članku na FRVR deli nekaj novih vpogledov v prihajajoči DLC.

Potrjuje, da bo ta prvi DLC zgodbo osredotočena razširitev. Čeprav je Zak omenil nove igralne dodatke, bo poudarek na zagotavljanju odlične zgodbe.

Zakhar omenja tudi, da bo DLC ponudil "popolnoma svežo raven vodenja prizorov".

Potem še naprej ponavlja, da je glavni cilj razširitve kakovosten dodatek - z več ikoničnimi igralnimi trenutki, večjim poudarkom na zgodbi - na nepozabnih likih ter starih in novih skrivnostih vesolja S.T.A.L.K.E.R.

V začetku letošnjega leta so Zaka vprašali, ali bi bil Skif igralni lik v DLC-ju. Namignil je na možnost, da ne bi bil; in v tem članku stori enako.

Ko so mu zdaj postavili isto vprašanje, je odgovoril:
Resnično smo ponosni na to, kako se je Skif izkazal kot protagonist Stalkerja 2 in na vlogo, ki jo igra v seriji - vendar boste na te podrobnosti morali še malo počakati.

Nazadnje Zakhar omeni dejstvo, da meni, da bo DLC dolgoročno privlačen in bo navdušil oboževalce.

Kar se tiče Dlc me najbolj zanima če bo kakšna nova regija.

Jaz malo pogrešam Dead City, pa tudi rad bi si razjasnil nekatere okoliščine okrog geografske postavitve nekaterih krajev iz prejšnjih iger, ki so trenutno stvar burnih razprav po stalker forumih - specifično army warehouses, yantar in radar oziroma po novem malachite. Še nekaj je takih krajev ki imajo čudno postavitev ampak tile omenjeni so primarni.
««
88 / 88
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746154969 (39047) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

523102223 (20103) Meizu
»

Streljačina, po dolgih letih

266160 (4436) KnightMare
»

Areal

85386 (5115) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)