» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
87 / 87
»
»»

oo7 ::

Po 15 novembru 2025 ne bo več mogoče igrati igre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornoby na game passu..

Predsednik11 ::

Se pravi je Microsoft plačal enoletno najemnino za game pass ?
Gsc bi verjetno zaslužil več ce ne bi bilo igre na game passu.

yayo ::

Ne bi pa doživel take svetovne vidnosti.

Meizu ::

Meh, že dobro da je šlo to z Gamepassa dol, so bile težave z moddanjem ker so morali modderji delat posebej verzije za gamepass.

Enaplusdva ::

yayo je izjavil:

Ne bi pa doživel take svetovne vidnosti.

Zaradi Microsotfa ?

Ja, po mojem se jim je šlo za reklamo. Še mulci iz kskega močvirja v Floridi ali Louisiani so tako spoznali Stalkerja skozi XBox. Čisto mogoče, da je MS tudi investiral ksk dober milion v igro.

Gregor459 ::

Stalker 2 gre s gamepasa najbrž zato, ker ta mesec izide za PS5.

Predsednik11 ::

yayo je izjavil:

Ja, po mojem se jim je šlo za reklamo. Še mulci iz kskega močvirja v Floridi ali Louisiani so tako spoznali Stalkerja skozi XBox. Čisto mogoče, da je MS tudi investiral ksk dober milion v igro.

Stalker 2 isn't published by Microsoft, but the company has still been "so supportive" to its devs: "It would have been much different without them"

oo7 ::

GSC game world potrdil, da s patchom 1.7 pride tudi MASTER težavnost. 1.7 naj bi izšel kmalu.

Hey, bravest stalkers!

Prove your skills -- in Update 1.7 you can challenge the Zone on the Master difficulty.

Update 1.7 is coming soon...

Lojze1 ::

Škoda ,ker bo treba od začetka za master.

Meizu ::

Nekateri bomo verjetno štartali od začetka miljonkrat. :)

Čeprav mi je S2 odlična igra meni nekaj manjka v primerjavi s trilogijo, pa ne znam točno povedati kaj. Vzdušje mi je malce drugačno, manjka mi občutek "sivine". Se še komu zdi?

Izi ::

yayo je izjavil:

...manjka mi občutek "sivine".

"Predober" in "prevelik" monitor s HDR podporo in moderna grafika z Ray Tracingom, pa je izginil tisti stari občutek "sivine".
Iz omare potegni stari 24" LCD s spranimi barvami, brez HDR in boš spet imel občutek sivine :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Ok. :)) Igra bila veliko bolj "bleak", mračna, oziroma gola. Glasba od Moze-ja v prvi igri je ogromno prispevala.
««
87 / 87
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746153083 (37161) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

523101376 (19256) Meizu
»

Streljačina, po dolgih letih

266064 (4340) KnightMare
»

Areal

85337 (5066) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)