» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
57 / 59
»»

oo7 ::

yayo je izjavil:

Še eno butelj vprašanje za imetnike 4K monitorjev. Nisem nikoli igral v resoluciji nižje od nativne pa me zanima, če znižam v Nvidia Control Panelu pred igranjem ali v nastavitvah igre.

Po moje lahko samo v igri. Jaz nisem še nikoli spreminjal nič v Nvidia control panelu.

Sem se malo sprehajal in prišel na znano postojanko katera meji na Cordon.
Tam mi je dal en stransko nalogo in rekel, da sodeluje z legendo Sidrovičem. Kot kaže ga bo treba obiskat :)

Drugače pa Cordon je verjetno regija katero najbolj podrobno poznam tako, da bo zanimivo videti kako zgleda :)

Rookie Village še nikoli ni zgledalo tako dobro :)

Meizu ::

Mater kaj je tam tisti kompleks zrasel v 10ih letih tam? What happened :))

yayo ::

oo7 je izjavil:

Po moje lahko samo v igri. Jaz nisem še nikoli spreminjal nič v Nvidia control panelu.

nak, ravno v control panelu sem moral. V nastavitvh igre je resolucija "greyed out", nič ne moreš menjati.

Meizu je izjavil:

A v rookie vasi ? Meni se zdi identično :)

yayo je izjavil:

oo7 je izjavil:

nak, ravno v control panelu sem moral. V nastavitvh igre je resolucija "greyed out", nič ne moreš menjati.

No potem pa tako. Važno, da ti je uspelo.

Sem v Cordonu pri tisti začetni vojaški postojanki in so spremenili mapo.
V Clear Sky greš iz Swamps v tunel in prideš ven na hribu blizu te postojanke v Cordonu.
V Stalker 2 pa je zdaj tam zunanji zid tako, da Swamps mora biti nekje drugje.

Če se pa preveč približaš zunanjemu zidu pa te sniperji kateri so na zidu v 1 šusu ubijejo.

Je kdo dal skozi Dire Thicket v Lesser Zone? Tista vas z velikim kipom pred katerim je en PDa. Pa koliko bloodsuckerjev je tam koncentrirano?

Gregor459 ::

yayo je izjavil:

Je kdo dal skozi Dire Thicket v Lesser Zone? Tista vas z velikim kipom pred katerim je en PDa. Pa koliko bloodsuckerjev je tam koncentrirano?

Kolkr se spomnim je samo eden.

oo7 je izjavil:

Meizu je izjavil:

A v rookie vasi ? Meni se zdi identično :)

Aja pismo zdaj vidim, tisto je zid 8-O

Je zgledalo ko neka utrdba hehe.

Gregor459 je izjavil:

yayo je izjavil:

Kolkr se spomnim je samo eden.

Sem prišel v vas iz gozda in ne iz ceste, ker sem prej bil v enem bunkerju kjer je truplo s stashem in kup podgan proti katerim se je nemogoče boriti, lahko le bežiš. Tako, da sem se v vasi prikazal za tistim velikim kipom Lenina ali koga že. Pred kipom leži PDA, ga poberem, in ta gesta očitno spawna bloodsuckerja katerega je zaradi gozdnatega ozadja nemogoče opaziti, ko postane neviden. Tako, da me je večkrat ubil. Potem pa sta se enkrat, ko sem reloadal igro pojavila kar dva. Misija nemogoče. ;((
Reddit ima tudi probleme: https://www.reddit.com/r/stalker/commen...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

AI bodo morali popravit čeprav so naredili hudo kako se vojak izmika levo desno ,ko je blizu tebe nato pa te prikoplje s puško.

Se ve kateri dan pride update ?

Mato989 ::

če komu kaj pomaga

TIP! At the end of the prologue, when you have to place the scanner for the 3rd time, before you do, drop ALL your equipment. The next cutscene removes all your equipment, but if you drop all your gear you can return and pick it all back up.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Izi ::

oo7 je izjavil:

Močvirje je sedaj daleč spodaj na skrajnem jugozahodu se pravi čisto spodaj desno na zemljevidu.
V Stalker 2 je sedaj večina stvari tako kot v resnici. V prejšnjih delih so mesta kar nametali glede na zgodbo in mapa ni imela kaj dosti skupnega z realnostjo.
Celo Pripjat je sedaj tam kot mora biti, severovzhodno od elektrarne. V prejšnjih igrah je bil vedno južno od elektrarne.

Gregor459 je izjavil:

Se ve kateri dan pride update ?

Če bo vse po sreči že danes. Razen če se jim ni spet kaj zataknilo.

Polda ::

Novice iz zone

Analizirali DNK psov iz Černobila in odkrili presenetljive mutacije

https://www.24ur.com/novice/tujina/psi-...

Enaplusdva ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

MoĨvirje je sedaj daleĨ spodaj na skrajnem jugozahodu se pravi Ĩisto spodaj desno na zemljevidu.
V Stalker 2 je sedaj veĨina stvari tako kot v resnici. V prejťnjih delih so mesta kar nametali glede na zgodbo in mapa ni imela kaj dosti skupnega z realnostjo.
Celo Pripjat je sedaj tam kot mora biti, severovzhodno od elektrarne. V prejĹĄnjih igrah je bil vedno juĹžno od elektrarne.

Se pa vse stalker igre dogajajo večina na istih krajih?
Če je černobil na sredi potem v Stalker igrah smo dosedaj videli koliko 30 ali 40% zone ?
V Stalker 2 so oblaki čez mapo v peejšnjih je pa samo kazalo mapo brez okolice.
Bi bilo zanimivo videti celotno zono čeprav ni igralno.

Zmajc ::

Sniperisti pri Dugi so taki mojstri da me 1 shotajo preko 20 centimeterske betonske stene in preživijo 10 granat in 20 shotgun strelov v glavo. Lepo to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Zgleda je prišel 1. patch. Na Steamu imam 14 Gb downlod za Stalkerja.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Močvirje je sedaj daleč spodaj na skrajnem jugozahodu se pravi čisto spodaj desno na zemljevidu.
V Stalker 2 je sedaj večina stvari tako kot v resnici. V prejšnjih delih so mesta kar nametali glede na zgodbo in mapa ni imela kaj dosti skupnega z realnostjo.
Celo Pripjat je sedaj tam kot mora biti, severovzhodno od elektrarne. V prejšnjih igrah je bil vedno južno od elektrarne.

Tako daleč še nisem, da bi videl kje je Swamp. Zaenkrat še ne piše.
Saj prav, da je mapa zdaj bolj podobna kot je v resnici.

Zmajc je izjavil:

Sniperisti pri Dugi so taki mojstri da me 1 shotajo preko 20 centimeterske betonske stene in preživijo 10 granat in 20 shotgun strelov v glavo. Lepo to.

Enako potem kot tisti na zunanjem zidu.

Patch 1.0.1
Over 650 fixes, including quest blockers, memory leaks, crashes, and minor bugs.

To all stalkers exploring the Zone in S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl -- Patch 1.0.1 is here.

We're ready to share our first update for both platforms -- PC and Xbox. Over the past week, we've been working to improve the game, implementing over 650 fixes to enhance your journey through the Zone. The patch will be available for download on Xbox a little later today.

Buggy ::

Izi je izjavil:

Patch 1.0.1
Over 650 fixes, including quest blockers, memory leaks, crashes, and minor bugs.

Na GamePass nisem videl nic da bi se updateal zdej ko sem po enem tednu spet prizgal zadevo. Kje v spilu sploh pise verzija?

Evolve ::

skoraj 14 giga velik patch (steam).. feels like game was in alpha state when released

imam pa po 11ur gameplay/save in 16ur ingame tele achivmente na Gamepass-u...pa me zanima a so na steamu isti?

Buggy je izjavil:

Izi je izjavil:

Patch 1.0.1

Na GamePass nisem videl nic da bi se updateal zdej ko sem po enem tednu spet prizgal zadevo. Kje v spilu sploh pise verzija?

Komentar na Steamu - This patch is only for Steam. Xbox and Gamepass must wait. Soon…

ok...bo pocakal do drugega petka pol :))

A ne saj naj bi bilo menda že danes :P

prepozno, petek je moj dan...ostalo so druge prioritete. Nic mi ne bo uslo. tnx

Jaz sem probal in igral okoli pol ure z novim patchom in ni bilo težav.

Se jih pa kar nekaj na Steam forumu pritožuje, da jim igra crasha po updejtu.

ufffffff, Dire Thicket...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Hmm nikjer ne najdem če bo novi patch podpiral obstoječe save ali bo treba znova štartat.

Imam pa na steamu tako da že downloadam.

jaz že igram par ur. Sejvi delujejo.

yayo je izjavil:

To si jih na veteran težavnosti ?

Kaj pa imaš za en PC, da dobiš toliko FPS ?
Pa se mi zdi, da imaš veliko svetlejšo sliko kot jaz. Ti imaš za glavne misije rumen znak jaz oranžnega.

Meizu je izjavil:

Hmm nikjer ne najdem če bo novi patch podpiral obstoječe save ali bo treba znova štartat.

Imam pa na steamu tako da že downloadam.

Tudi jaz sem igral zdaj po update in so bili vsi save nedotaknjeni.
Če te pa skrbi pa si lahko narediš backup save files.

Gregor459 je izjavil:

yayo je izjavil:

To si jih na veteran težavnosti ?

Kaj pa imaš za en PC, da dobiš toliko FPS ?
Pa se mi zdi, da imaš veliko svetlejšo sliko kot jaz. Ti imaš za glavne misije rumen znak jaz oranžnega.

nov monitor MSI MAG 321UPX QD (Black Friday na amazon.de, pa za nov monitor v poškodovani škatli sem dobil še dodaten popust), se še lovim z nastavitvami, posebno s HDR, kar je verjetno to kar vidiš. Kontrast in barve so nekaj kar še nisem videl so pa barve preveč "saturirane" na HDR. Je 4K ampak igram na 1440p/120hz, ker je drugače neigralno, tako, da RTX3080 z vklopljenim frame generation kar lepo goni.

So pa blooduckerji pobiti na finto. :)) Sem se skušal gentlemansko bojevati pa sem bil mrtev kakih destkrat, potem sem samo na tisti voz stopil... :D

Aja, nisem ravno 100% ampak je tudi pri meni znak oranžen, razen, če nisem z zadnjim prčkanjem po video nastavitvah kaj razštelal. Mislim, da je samo screen grab malce čuden.

Enaplusdva ::

Po update mi edino pri tehniku v hiši hudo padejo FPS.

Enaplusdva je izjavil:

Po update mi edino pri tehniku v hiši hudo padejo FPS.

Zanimivo meni se dogaja isto. Sicer pa je spet nov download za stalkerja na steamu.

Se še komu zdi da so povečali število blooduckerjev? Naenkrat me vsakih par minut napadeta 1-2 bloodcukerja. Ne spomnim se da prej bili tako pogosti.

Seba22 ::

S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl -- Patch 1.0.2 on PC (Steam, Epic Store, GOG)

So, what is in patch 1.0.2?

Fixed an issue when the second wave of Monolith soldiers would not spawn during the "On the Edge" mission, blocking further progression.

Fixed the issue when Richter could be found dead during the "A Minor Incident" mission, blocking further progression.

The fixed issue was a player could get stuck after installing the fuse in the Wild Island area if they got the Emitter from Faust's Cell first during the "Just Like the Good Old Days" mission, blocking further progression.

The fixed issue was when a player could not successfully complete the "All That is Left" mission while exploring the Chemical Plant region.

Fixed issue when quest enemies could spawn in unreachable areas for a player during the "Down Below" mission, blocking further progression.

Fixed an issue when Scar could be missing during the "Visions of Truth" mission.

A few more EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION errors are fixed.
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

Bl4ckSw4n ::

Bugov pa ma, ja :))

Zmajc je izjavil:

Se še komu zdi da so povečali število blooduckerjev? Naenkrat me vsakih par minut napadeta 1-2 bloodcukerja. Ne spomnim se da prej bili tako pogosti.

Mogoče so povečali število Bloodsukerjev, ker naj bi bili malo lažje umrljivi. Vsaj tako so nekateri včeraj pisali na steamu.

meni se ravno ne zdi. Mogoče so iz 80 metkov padli na 50. :)) Drugače sem ravno iz lesser zone prišel v Garbage potem, ko sem končno spucal vse stashe in končal Nightingalevo misijo lova na pse z oddajnikom na ogrlici. Ko sem njegovo truplo našel (spet v Dire Thichek, bemmu....) sem imel opravka z dvemi krvososi. Mislim, da je pred patchem bil samo eden.

Ma čaki no, pa ja niso fixali 5 bugov in je update spet velik 8gb, mater moj baker bo stopilo, jaz pa z njim! :O

GrimReaper3 ::

Meni po updatu dela zelo tekoče, okoli 80 FPS brez padcev, pred updatom pa konstantni padci na 30 FPS. Shaderje mi pa tudi compila samo 30s.

Predsednik11 ::

Tudi meni dela po updatu boljše.
««
57 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746132220 (16298) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52391487 (9367) Meizu
»

Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )

9516487 (10410) oo7
»

Areal

84479 (4208) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)