Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
oo7 ::
Najbolj pogrešam močne nevihte katere so bile ob izidu kjer je pihalo se bliskalo... te nevihte so kmalu omejili sedaj je več ali manj samo dež.
Danes je 18 let od izida igre Clear Sky.
18 years ago, the Swamps whispered beneath a Clear Sky.
Years pass. Factions fade. But the Zone remembers -- and some old voices of Clear Sky can still be heard, if you know where to listen.
Perhaps one of them is already closer than you think.
Happy birthday, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.
18 years ago, the Swamps whispered beneath a Clear Sky.
Years pass. Factions fade. But the Zone remembers -- and some old voices of Clear Sky can still be heard, if you know where to listen.
Perhaps one of them is already closer than you think.
Happy birthday, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.
yayo ::
Kako lepo bi bilo, če bi nekako pricurljala na dan verzija Stalker 2 katero je delala stara ekipa, ki je prešla v Vostok Games in, ki naj bi izšla davnega leta 2012. Modderji bi jo ziher naredili igralno.
Kako lepo bi bilo, če bi nekako pricurljala na dan verzija Stalker 2 katero je delala stara ekipa, ki je prešla v Vostok Games in, ki naj bi izšla davnega leta 2012. Modderji bi jo ziher naredili igralno.
Naj bi oživljali staro verzijo ampak že dolgo časa nisem nič slišal.
Dezowave skupina dela na stari Stalker 2 igri, ki je bila preklicana.
Nove slike
Na igri so začeli delati leta 2019
yayo ::
O Dezowave: ko so delali Stalker Lost Alpha so iskali voice over actorje z lastno snemalno opremo za snemanje glasov v igri. Na starih GSC forumih so objavili tekste za avdicijo in povabili uporabnike da se preizkusijo. Jaz sem imel dostop do profi studia in sem se bebasto pohvalil, da jim bom posnel svoj glas na dbest mikrofonih in, da bo vse skupaj zelo profesionalno. Pa sem se posnel ampak je moja angleščina zvenela tako leseno, da sem dal rep med noge in poniknil. Leto kasneje izide Lost Alpha, začnem igrati in poslušam govor. Bil je tako slab, da bi jaz tam verjetno bil med boljšimi.
Enaplusdva ::
Predsednik11 ::
O Dezowave: ko so delali Stalker Lost Alpha so iskali voice over actorje z lastno snemalno opremo za snemanje glasov v igri. Na starih GSC forumih so objavili tekste za avdicijo in povabili uporabnike da se preizkusijo. Jaz sem imel dostop do profi studia in sem se bebasto pohvalil, da jim bom posnel svoj glas na dbest mikrofonih in, da bo vse skupaj zelo profesionalno. Pa sem se posnel ampak je moja angleščina zvenela tako leseno, da sem dal rep med noge in poniknil. Leto kasneje izide Lost Alpha, začnem igrati in poslušam govor. Bil je tako slab, da bi jaz tam verjetno bil med boljšimi.![]()
Imaš še kakšen posnetek
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | S.T.R.A.N.G.E.R. Bermuda SOSOddelek: Igre | 536 (342) | Seljak |
| » | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 172574 (56652) | oo7 |
| » | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 110400 (28280) | Meizu |
| » | ArealOddelek: Igre | 6079 (5808) | Heavy |
| » | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 9440 (9156) | yayo |