» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
92 / 92
»
»»

Meizu ::

bayune, snorke in pseudogiante.

Tile mene napadajo vsakih 5 min. Še posebej snorki, kar naenkrat se nariše brigada gasilcev, pardon, snorkov (ampak res mi zgledajo ko neki gasilci s tistimi maskami). Bayuni so tudi neverjetno redki, ja. Pa super bebasti za jih fentat, ker se zvijajo tam po tleh kot elastika.

Predsednik11 ::

Snorki so itak v skupinah.
Bayuni znajo malo zavesti, ker se oglašajo kot ljudje.
Najhujši se mi zdijo Burerji sploh v kakšnem skladišču kjer naokoli leži polno orožja.

Meni je všeč, da so Burerje začeli spawnat tudi naključno po mapi, je kar zanimivo ko hodiš okrog in kar naenkrat ena grupa stalkerjev v nekem težkem streljanju - prideš bližje in vidiš, da en burer terorizira po poljanah :)

Dosti bolj dinamično je zdaj vse skupaj, upam da ko pride nov engine bo to še spotenciralo A life.

Evo zdaj sem v Slag Heapu dobil misijo za rasturit par mutantov. Se je izkazalo, da imam opravka s 6 al 7-imi merjasci. No, niti eden ni dropal niti enega parklja. Jebenti ja.

Pa sem šel parkrat ponovit save, nikakor niti enega dropa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Gregor459 ::

Saj boš še naletel na merjasce. Samo moraš potovati bolj po naravi.
Meizu si že preigral tisti zastonjski DLC ?

Predsednik11 ::

Meizu je izjavil:

Meni je všeč, da so Burerje začeli spawnat tudi naključno po mapi, je kar zanimivo ko hodiš okrog in kar naenkrat ena grupa stalkerjev v nekem težkem streljanju - prideš bližje in vidiš, da en burer terorizira po poljanah :)

Dosti bolj dinamično je zdaj vse skupaj, upam da ko pride nov engine bo to še spotenciralo A life.

Evo zdaj sem v Slag Heapu dobil misijo za rasturit par mutantov. Se je izkazalo, da imam opravka s 6 al 7-imi merjasci. No, niti eden ni dropal niti enega parklja. Jebenti ja.

Pa sem šel parkrat ponovit save, nikakor niti enega dropa.

Proti burerju je najboljša Skifova pištola, ker to je edino orožje katerega ti ne morejo spulit iz rok. Pač je treba čakat in se skrivat dokler imajo vklopljen ščit.
Samo upam, da ne bodo z novim enginom tudi kakšni novi hrošč8, da bodo orng stestirali ali pa bomo testirali mi.
To pa je smola ja, da od 7 merjascev nima niti eden dropa.

Meizu si že preigral tisti zastonjski DLC ?

Nisem še. Se potikam po Pripyatu trenutno.

Saj boš še naletel na merjasce.

Imaš prav. Sem šel nazaj v Garbage se malo znašat nad banditi, pa me je takoj napadel trop merjascev. Ampak zanimivo, severno jih res ni.

Proti burerju je najboljša Skifova pištola, ker to je edino orožje katerega ti ne morejo spulit iz rok.

Še eno tako orožje obstaja, in sicer če greš do cement factory (duty baza) je vzhodno od baze takoj en sklop objektov, kjer najdeš enega lonerja, za katerega greš iskat v podzemlje njegovo puško, ki je ubistvu navadna Fora. Ampak trik je, da se puška smatra kot quest item (isto kot Skifova pištola) in dokler ne zaključiš tega questa ti Burerji niti te puške ne morejo izpulit. Mogoče so v novejših patchih kaj popravili ampak nazadnje ko sem probal je še bilo tako.

Gregor459 ::

Mislim, da moraš biti tam nekje v Chemical plantu, da se ti aktivira ta dlc Untold stories.
««
92 / 92
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746161320 (45398) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

523105253 (23133) Meizu
»

Streljačina, po dolgih letih

266487 (4763) KnightMare
»

Areal

85647 (5376) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)