Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Meizu ::
Tudi v Yanivu zgubiš vodiča če nimaš sreče in te pošlata bug :)
Odgovor je: Rhino. Edina reč ki jo rabiš za dolge strele :) No, lahko tudi snajper ampak žal zasede primary weapon slot.
ugotavljam pa, da obvezno potrebujem nekaj dalekometnega z optičnim merkom, ker so nočni spopadi v gozdovih zelo težki, če ne vidiš nasprotnike. Škoda, da je za Vintar tako malo municije naokoli.
Odgovor je: Rhino. Edina reč ki jo rabiš za dolge strele :) No, lahko tudi snajper ampak žal zasede primary weapon slot.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
oo7 ::
Radio Beats: Malachite Research [Music for work, study, and anomaly research protocol writing]
Res ne bi bilo slabo, da bi lahko preko PDa poslušal Stalker radio :)
Res ne bi bilo slabo, da bi lahko preko PDa poslušal Stalker radio :)
Gregor459 ::
Pa v Chemical plant. Čeprav sem se tiste baze izogibal je tam blizu tudi ena manjša hiška kjer je notri trader.
Ja chem plant je HQ varde. Zraven imajo lonerji en špajs. Z vardo dobiš v Zatonu še tretjo bazo Icarus.
Tam pri Lonerjih manjka 1 mechanic.
Sicer pa HQ Varde lahko obiščeš preko main questa tudi če nisi z njimi.
bm1973 ::
Enaplusdva ::
Si se vrnil v zono ;)
A v prvo si izbral Vard ? Kaj pa je pretehtalo, da si izbral njih ?
Ja, sproti guglam, če se mi kaj zalomi zaradi hroščev pa ponavadi vedno nekdo najde način kako rešiti oziroma zaobiti. Nisem izbral Vardo, ker so tako avtoritarni sem pa tudi ugotovil, da sta Scar in njegova frakcija precej čez les tako, da ni enega pravega/pametnega izbora. Kolikor razumem ti da Varda opcija že zgodaj boljšo opremo ampak gre tudi brez pa tudi preorder bonus oprema je že tako overpowered. Ko bom drugič igral teh bonusov ne bom šmirglal. Ampak drugi mimohod je še daleč tudi, ker obljubljajo dolgo serijo popravkov, izboljšav in dodatkov.
Scar je Joker zone.
Včeraj mi je skoraj uspelo končati ampak sem imel crash in sem pustil za danes :)
Sem imel crash kmalu po tisti sobi kjer se konča clear sky. Ima ta soba mogoče kakšno ime ?
Sem imel crash kmalu po tisti sobi kjer se konča clear sky. Ima ta soba mogoče kakšno ime ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 134760 (18838) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 92979 (10859) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17068 (10991) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4636 (4365) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7547 (7263) | yayo |