Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
oo7 ::
Se še komu zdi, da se oprema nenormalno hitro degradira? Greš ven narediš par misij, zaslužiš 8 - 15k za popravilo pa imaš 20-30k stroškov. What gives?
Katero težavnost pa igraš ?
Jaz igram Stalker pa se mi zdi, da se mi oprema ne kvari prav hitro.
Je pa tudi odvisno če si našel kakšno bolj napredno pokalico tiste znajo biti drage za popravljati ja.
Jaz trenutno uporabljam največ sniperco katero dobiš na vodnem stolpu in Viper5 in včasih pištolo.
Zmajc ::
Srednjo težavnost. Isto še vedno uporabljam scoped AR z vodnega stolpa in navadno pištolo ter vojaško opremo z baze.
Občutek imam da ko enkrat opremo malo nadgradiš striški gredo v nebo.
Občutek imam da ko enkrat opremo malo nadgradiš striški gredo v nebo.
Faction pripadnost ?
Sploh ne vem kdo je kdo.
Na NPCja usmeriš cursor kaže zeleno, ko te zagleda pa te že napada. V starejših Stalkerjih kolikor se spomnim so bili zeleni prijatelji, beli nevtralni rdeči pa sovražniki tukaj pa res ne vem koga lahko in koga ne ?
Niti ne vem kdo pripada kateri frakciji.
Sploh ne vem kdo je kdo.
Na NPCja usmeriš cursor kaže zeleno, ko te zagleda pa te že napada. V starejših Stalkerjih kolikor se spomnim so bili zeleni prijatelji, beli nevtralni rdeči pa sovražniki tukaj pa res ne vem koga lahko in koga ne ?
Niti ne vem kdo pripada kateri frakciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Ja to mene tudi malo zmede včasih. Greš so vsi zeleni, ko pa ta zagledajo pa odprejo ogenj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Verjetno v tej igri Faction wars ne obstaja. Tako, da kakšnih zamer od frakcij potem ni če bi kdaj ustrelil katerega prijateljskega Stalkerja ?
yayo ::
Tistega si ubil kateri živi na makovem polju ? Kateri ti pove kje je tista slika za stranski kvest ?
Ja njega. Ko sem mu povedal, da iščem ikono je rekel naj jo raje njemu prodam kot da jo odnesem tipu, ki me je prosil, da jo najdem. Za poskus sem sejval igro in mu prodal sliko, da vidim kako se bodo stvari razvile. Tip mi je v zameno dal eno unikatno AR puško, ki ima malce daljši domet od serijske. Je pa popolnoma okvarjena tako da bo šel kup denarja za popravilo. Potem sem ga ubil in ga lootal (spet kot eksperiment). Dobil sem ključ od zaklenjene sobe v hiši. Notri sem našel par dobrot in pda v katerem je pisal sporočilo biznis partnerju kateremu je prodajal municijo. Spuščal je stalkerje v makovo polje ne, da bi jim povedal za nevarnost zato, da je lahko kradel naboje s trupel in jih prodajal. Pa še za to je bil prelen in je mene najel. Tako, da sem kar tak konec pustil, ker je bil škodljivec. Potem sem ikono odnesel originalnemu questgiverju, ki mije dal 750 bonov in mi še par stvari o sebi povedal, ko sem ga naslednjič ogovoril.
Meni je hotel skasirat
-8k za popravilo rozja
-16k za popravilo armorja
-6k za popravilo helma
sem orozje in chest vrgel v stash in popravil samo helm, ker je res dober.
V prihodnje se tega nebom.
Dam nazaj rookie gear pa bmk.
-8k za popravilo rozja
-16k za popravilo armorja
-6k za popravilo helma
sem orozje in chest vrgel v stash in popravil samo helm, ker je res dober.
V prihodnje se tega nebom.
Dam nazaj rookie gear pa bmk.
Izi ::
Ja, Ekonomija je v tej igri popolnoma zgrešena. Cene popravil boljše opreme so čisti absurd.
Sedaj imam armor in orožje srednjega razreda in po 1 uri boja je popravilo armorja 20.000K in orožja 10.000K Questi prinašajo samo po par tisočakov, ves loot na uro pa prinese okoli 10 tisočakov, če sem otovorjen do onemoglosti.
Če se torej dobro opremim je užitek igrati ampak na uro naredim 20 tisočakov izgube, če grem pa ven z začetno opremo pa ves čas umiram, se mučim da na koncu prišparam par tisočakov.
Sedaj imam armor in orožje srednjega razreda in po 1 uri boja je popravilo armorja 20.000K in orožja 10.000K Questi prinašajo samo po par tisočakov, ves loot na uro pa prinese okoli 10 tisočakov, če sem otovorjen do onemoglosti.
Če se torej dobro opremim je užitek igrati ampak na uro naredim 20 tisočakov izgube, če grem pa ven z začetno opremo pa ves čas umiram, se mučim da na koncu prišparam par tisočakov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 131349 (15427) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 90995 (8875) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16263 (10186) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4437 (4166) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7318 (7034) | yayo |