Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Buggy ::
Je pa to spil, ki dosedaj iz stekarja vlece najvec od kar spremljam in sicer 500W pri nastavitvah, ki sem jih pisal prej. Ni cudno ker je GPU na 99% CPU pa nad 50% all the time
oo7 ::
Npr tudi IMDb uporablja to sliko - https://www.imdb.com/title/tt0936494/
Pa sem našela ta legendarna vrata :)
Je že kdo igral kitaro pri campfire ? :)
Jaz sem nekaj brenkal ampak verjetno moraš najti kakšne note ali to samo brenkaš malo v tri krasne ?
Jaz sem nekaj brenkal ampak verjetno moraš najti kakšne note ali to samo brenkaš malo v tri krasne ?
Meizu ::
Drugače pa psi so kot vedno zelo tečni.
Jebenti psi. Evo to pa je problem v tej igri. Dvocevko buckshota mu nabašem direkt v faco praktično point blank na veteran in zadeva še vedno ne zlekne - jih je pa po 5-7 krdelu ajaj... Ampak jaz se nad tem ne pritožujem, je bolj tisti klasični Stalker challenge, kjer iz nič nastane borba za življenje da ti jasno ni
Jebenti psi. Evo to pa je problem v tej igri. Dvocevko buckshota mu nabašem direkt v faco praktično point blank na veteran in zadeva še vedno ne zlekne - jih je pa po 5-7 krdelu ajaj... Ampak jaz se nad tem ne pritožujem, je bolj tisti klasični Stalker challenge, kjer iz nič nastane borba za življenje da ti jasno ni
Podgane so IMO se bolj tecne ker jih je vec, bleedas in se hitrejse so. Pistolca z ugrade magazinom ne odleze
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
v drugem mestu na smetiscu je roj podgan bolj tecen, Psi so predvidljivi, pocakas da pridejo blizu in so done, Podgane imajo pa jeben random route in zgubis prevec mucije, nozek pa ne funkcionira
yayo ::
s Tozom sem jih ubil z eno patrono. Skočil na skalo in jih v faco, ko so mi noge grizli. Seveda par medipakov in obvez...
Je že kdo igral kitaro pri campfire ? :)
Sem vzel tisto kitaro na postelji v Zalissyi pa mi je ne pokaže v inventoriju. Ne vem, če je hrošč ali jo moram s kako tipko iz riti potegniti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Imam en iron sight kateri paše na Viper-ja ampak ne morem namontirati ? Ne jaz ne pri tehniku ? Že komu uspelo ?
Verjamem. Sicer pa počasi zaključujem šele v leser zone :)
v drugem mestu na smetiscu je roj podgan bolj tecen, Psi so predvidljivi, pocakas da pridejo blizu in so done, Podgane imajo pa jeben random route in zgubis prevec mucije, nozek pa ne funkcionira
Verjamem. Sicer pa počasi zaključujem šele v leser zone :)
Drugačekončno v Zalissyi kapiram, da se z mutanti še ne morem kosati, najprej stranske naloge s stalkerji in keš nabrat za boljšo opremo...
kompletno iz psu-ja? Afterburner+HWInfo?
Je pa to spil, ki dosedaj iz stekarja vlece najvec od kar spremljam in sicer 500W pri nastavitvah, ki sem jih pisal prej. Ni cudno ker je GPU na 99% CPU pa nad 50% all the time
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Sem vzel tisto kitaro na postelji v Zalissyi pa mi je ne pokaže v inventoriju. Ne vem, če je hrošč ali jo moram s kako tipko iz riti potegniti.
V Zalissyi se usedeš k tabornem ognju in lahko igraš na kitaro ;)
Mislim, pa tudi če držiš TAB in pritisneš G napiše kitara ampak za to pa nisem siguren, ker sem samo bežno videl in nisem probal.
Kayzon ::
Redditorji že na veliko protestirajo, da kje je reklamirani AI-Life 2. Pravijo, da sploh ni implementiran in sprašujejo GSC, če v resnici sploh obstaja ali so ga kompletno opustili.
Sami razvijalci priznali da ne dela tko kor bi moral in so dal nekaksn quick fix kjer ti jih spawna naokol tebe haha
Gregor459 ::
Ko te napadajo psi je najslabše, da lahko krožijo okoli tebe. Če je samo voda kje v bližini pomaga, ker ne morejo krožit okoli tebe.
za pse in bloodsuckerje je verjetno najboljša avtomatska šibrovka. Samo je verjetno tudi še daleč do nje.
Drugačekončno v Zalissyi kapiram, da se z mutanti še ne morem kosati, najprej stranske naloge s stalkerji in keš nabrat za boljšo opremo...
iz steakrja seveda na merilcu...sw toooli so itaq crap.
Izi ::
Jaz sem čisto na začetku našel uničeno šibrovko SPSA-14, ki ima 8 strelov. Sem moral hudo garati da sem zaslužil za popravilo. Okoli 11 tisočakov je stalo. To je sedaj ves čas moje glavno orožje pa sem že v 2. regiji na smetišču (Garbage).
Imam tudi super Sniperko SVDM-2, ki jo tudi dobiš precej na začetku, čisto na severu začetne Lesser Zone na Northern Checkpointu, kjer jo ima en Stalker v veliki stavbi s kupom eksplozivnih pasti. Tudi ta je uničena in jo je treba popraviti. Je pa to ena najboljših Sniperk v igri s hudim problemom da v začetni regiji nikjer ne dobiš municije zanjo.
Kar se tiče nadležnih glodalcev pa je treba ločiti podgane in hrčke.
Podgane so zelo majhne in v velikanskih rojih, tudi 100 na kupu. najboljše orožje za njih je bomba
Hrčki pa so precej večji in nadležni ko sam vrag. Imajo podobno taktiko kot psi in napadajo posamično. Razlika je da so super hitri in jih je super težko zadeti s čimerkoli. Porabiš trikrat več municije kot za pse. Na srečo so vedno v podzemlju.
Psi so pa vedno na odprtem. Če imajo dovolj prostora vedno krožijo v velikem krogu okoli tebe, napad in takoj pobeg. Krdelo lahko doseže celo do 20 psov. Če si na čistini beži vsaj do kakšne stene da si zaščitiš hrbet, v kakšno stavbo, še najbolje pa je če lahko kam splezaš in jih potem v miru pospraviš. Psi ne plezajo.
Imam tudi super Sniperko SVDM-2, ki jo tudi dobiš precej na začetku, čisto na severu začetne Lesser Zone na Northern Checkpointu, kjer jo ima en Stalker v veliki stavbi s kupom eksplozivnih pasti. Tudi ta je uničena in jo je treba popraviti. Je pa to ena najboljših Sniperk v igri s hudim problemom da v začetni regiji nikjer ne dobiš municije zanjo.
Kar se tiče nadležnih glodalcev pa je treba ločiti podgane in hrčke.
Podgane so zelo majhne in v velikanskih rojih, tudi 100 na kupu. najboljše orožje za njih je bomba
Hrčki pa so precej večji in nadležni ko sam vrag. Imajo podobno taktiko kot psi in napadajo posamično. Razlika je da so super hitri in jih je super težko zadeti s čimerkoli. Porabiš trikrat več municije kot za pse. Na srečo so vedno v podzemlju.
Psi so pa vedno na odprtem. Če imajo dovolj prostora vedno krožijo v velikem krogu okoli tebe, napad in takoj pobeg. Krdelo lahko doseže celo do 20 psov. Če si na čistini beži vsaj do kakšne stene da si zaščitiš hrbet, v kakšno stavbo, še najbolje pa je če lahko kam splezaš in jih potem v miru pospraviš. Psi ne plezajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 131110 (15188) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 90897 (8777) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16210 (10133) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4430 (4159) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7299 (7015) | yayo |