Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Izi ::
Multiplayer je napovedan in potrjen, ne bo pa na voljo ob izidu.
Znano je da Co-op igranja ne bo nikoli, igra je izključno single player so poudarili. Kakšen torej bo Multiplayer še ni točno znano. Nekaj se omenja PvP.
Mogoče se kdaj dejansko srečamo v Zoni, ampak kot sovražniki
Znano je da Co-op igranja ne bo nikoli, igra je izključno single player so poudarili. Kakšen torej bo Multiplayer še ni točno znano. Nekaj se omenja PvP.
Mogoče se kdaj dejansko srečamo v Zoni, ampak kot sovražniki
oo7 ::
Co-op mi itak nikoli ni bil všeč.
PvP pa bom probal kakšen team deathmatch ali free for all :)
PvP pa bom probal kakšen team deathmatch ali free for all :)
wajdouc ::
Bom še malo počakal preden odprem vodko v Zoni. Ni mi do nižanja radiacije med hrošči, slabo za kri.
Prebral sem kup opisov in kot kaže so edine slabe stvari velika strojna zahtevnost in Bugi. Ravno pri Bugih so videti največja razhajanja. Nekateri so jih opazili samo sem in tja, nekateri pa menda komajda igrajo.
Seveda je spet kar nekaj takih, ki se pritožujejo nad preveč hoje sem in tja in premajhnim inventarjem.
O grafiki in atmosferi pa so povsod slavospevi. Kaže kar dobro.
Metacritic: https://www.metacritic.com/game/stalker...
Seveda je spet kar nekaj takih, ki se pritožujejo nad preveč hoje sem in tja in premajhnim inventarjem.
O grafiki in atmosferi pa so povsod slavospevi. Kaže kar dobro.
Metacritic: https://www.metacritic.com/game/stalker...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Gagatronix ::
Kdaj boš pa ti vstopil v zono ?
Ko vidim, da se ne ponavlja prvi Stalker. Se spomnim, koliko težav je bilo na začetku in ne bi rad tega ponovil. Upam pa, da so tokrat dali komu to za testirat.
Poporodni krci prvega STALKER-ja so bili predvsem zaradi in-house graficnega pogona.
Kingdom come delvierance sem tudi kupil prvi dan pa je bila skorajneigralna pa mi ni bilo žal, da sem jo kupil, ker se je kasneje izkazala kot ena najboljših iger kar sem jih igral
yayo ::
na 50%, jaz sem začel par minut po petih ampak na GOG.
drugače pa bom začel igrati šele čez par ur. Ampak ta občutek, ko se igra nalaga, sem spet uatrok.
drugače pa bom začel igrati šele čez par ur. Ampak ta občutek, ko se igra nalaga, sem spet uatrok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Compiling shaders pa cpu na 100% Zanimivo, igra se še nalaga...
Ok, ne 100%, 96.
Ok, ne 100%, 96.
Zgodovina sprememb…
Grafika je čudovita tudi moj Pc se je že pošteno segrel.
Lean komande so na zelo čudnem mestu C in Z - Z sem spremenil kar v X.
Zaenkrat nisem imel še nobene težave z igro ampak ja sem komaj začel
Tudi meni je Compiling shaders zelo dolgo nalagalo.
Ja ocene so kar orng razmetane od slabih, do dobrih ampak jaz se ne bom obremenjeval s tem :)
Ok, ne 100%, 96.
Imamo tudi že slovenski opis
https://hop.si/2024/11/20/s-t-a-l-k-e-r...
Ocena 4,5/5
Ja ocene so kar orng razmetane od slabih, do dobrih ampak jaz se ne bom obremenjeval s tem :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Sem pa izbral Stalker težavnost se pravi srednjo za začetek. me je pa tudi že anomalija ubila enkrat :)
Gagatronix ::
Ocena 4,5/5
Tile hop.si so slab vic.
Kayzon ::
Grafika je čudovita tudi moj Pc se je že pošteno segrel.
Ok, ne 100%, 96.
Ocena 4,5/5
Ajde postite screenshote da vidimo kako zgleda igra.
Po 2,5 urah preigranih prvi vtisi.
Grafika je zelo lepa.
Na moji RTX 3060 TI na high nastavitvah igra dela povprečno na 60 FPS.
Zaenkrat nisem imel nobenega hrošča še.
Igra je res kar težka sem umrl v tem času 7x (3x anomalija, 2x bloodsucker in 2x banditi)
Gameplay je dober.
Vzdušje je tisto pravo Stalker vzdušje.
Kar me je zaenkrat najbolj zmotilo je govor v lepi angleščini.
In nekatere komande so res postavljene čudno in če greš nekaj popravljat potem nekaj drugega potegne za seboj. Sploh ne vem kam naj bi dal lean opcijo, da bi bilo najlažje uporabljati in,da potem ne bi rabil spremenit pol komand.
Kot kaže je tisti prvi patch naredil kar veliko dobrega in reviewerji so imeli kot kaže bolj polomljeno igro ?
Grafika je zelo lepa.
Na moji RTX 3060 TI na high nastavitvah igra dela povprečno na 60 FPS.
Zaenkrat nisem imel nobenega hrošča še.
Igra je res kar težka sem umrl v tem času 7x (3x anomalija, 2x bloodsucker in 2x banditi)
Gameplay je dober.
Vzdušje je tisto pravo Stalker vzdušje.
In nekatere komande so res postavljene čudno in če greš nekaj popravljat potem nekaj drugega potegne za seboj. Sploh ne vem kam naj bi dal lean opcijo, da bi bilo najlažje uporabljati in,da potem ne bi rabil spremenit pol komand.
Kot kaže je tisti prvi patch naredil kar veliko dobrega in reviewerji so imeli kot kaže bolj polomljeno igro ?
Meizu ::
Jebenti a jaz tule na trenutni lokaciji v novem stanovanju na bakru, čakam da mi priklopijo optiko, 2 dni downloada mi ne uide
mene begajo komande, bom moral jutri sprintati, ker jih je veliko. Lean left imam na C, na Y pa mi orožje zamenja. Drugače sem šele pri prvem bunkerju, hodim okoli počasi na Master težavnosti, no niti enega fajta še nisem imel, tako, da bo verjetno še pestro. Še pred začetkom igranja sem izklopil "highlight" predmetov in nekaj z markiranjem sovražnikov, ker smo v Coni, ne v otroškem vrtcu. Da se malo navadim na streljanje pa bom še merek izklopil, ki ga itak v starih igrah nisem uporabljal. Drugače pa ternutno ne čutim tistega pravega Stalker vzdušja, morda se bolj naprej popravi. Pa FOV bom verjetno povečal.
aja, imam rtx 3080, igra se je sama nastavila v glavnem na Epic, pa imam nekje okoli 70 fps, še nisemm imel občutka, da bi me motilo pomanjkanje frejmov. Zanimivo, moja kartica se greje na prijetnih 70 stopinj, medtem, ko je v Alan Wake 2 dlcju, ki sem ga prej igral rjovela na 80 in malo več.
aja, imam rtx 3080, igra se je sama nastavila v glavnem na Epic, pa imam nekje okoli 70 fps, še nisemm imel občutka, da bi me motilo pomanjkanje frejmov. Zanimivo, moja kartica se greje na prijetnih 70 stopinj, medtem, ko je v Alan Wake 2 dlcju, ki sem ga prej igral rjovela na 80 in malo več.
Zgodovina sprememb…
pa še to, prvi očitni hrošč je bil telo stalkerja pred bunkerjem znanstvenika. Sem videl, da se ga da na rame spraviti in prenašati okoli pa sem probal. Ko sem ga odložil je skin glave z vratom ležal na meter od telesa.
Pri meni zaenkrat nobenih problemov. Vse nastavitve ne Epic, vse gladko, PC mrtvo hladen.
Ampak igra je pa zaguljena ko hudič, umiram kot za stavo, mutanti švigajo naokoli ko rakete, pa 2 šaržerja rabiš za enega, municije pa nikjer. Verjetno bo treba preklopiti na Rookie težavnost
Ampak igra je pa zaguljena ko hudič, umiram kot za stavo, mutanti švigajo naokoli ko rakete, pa 2 šaržerja rabiš za enega, municije pa nikjer. Verjetno bo treba preklopiti na Rookie težavnost
jaz sem pri prvem poltergeistu, ko nameščaš oni scanner. To je zajebbbbbb. Tistega prvega bloodsuckerja sem pospravil z malo strategije, ampak se moraš nonstop zdraviti, pa ni mi še jasno kako med medipackom in bandagem preklapljaš. Bom moral kak YT video pogledat. Ampak ta poltergeist me je vsaj petkrat ubil. Grem juti naprej, ker bo treba pančkat zaradi službe...
*veteran* težavnosti
hodim okoli počasi na Master težavnosti,.
*veteran* težavnosti
Zgodovina sprememb…
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I was born a trotelj. Kaj pa lean left, lean right? jaz imam nekako čudno na tipkovnici, domnevam, da bom moral ameriško nastaviti med igranjem.
jjaz sem dal na ukrainščino ampak je drugače kot na tv kjer s pogledom objameš cel ekran. Na pcju, če gledaš podnapise ne gledaš lepo scene, tako, da je tudi to bolj nesrečno.
Po 2,5 urah preigranih prvi vtisi.
jjaz sem dal na ukrainščino ampak je drugače kot na tv kjer s pogledom objameš cel ekran. Na pcju, če gledaš podnapise ne gledaš lepo scene, tako, da je tudi to bolj nesrečno.
Zgodovina sprememb…
Sem dal na Y pa potem naredi lean in zamenja orožje. Sem pogledal vse kje naj bi bil Y v nastavitvah pa ga nisem nikjer našel, da bi y zamenjal z Z.
Najbolj bi bilo za lean q in e verjetno ampak potem moraš popravit cel kup tipk.
Najbolj bi bilo za lean q in e verjetno ampak potem moraš popravit cel kup tipk.
bo treba googlat jutri kako je to kdo bolj prebrisan rešil. Pa tega Y-ja res nikjer ne pokaže katere funkcije binda, čeprav sporoči, da je tipka že bindana. V meniju tipkovnice ga nikjer ni.
bo treba googlat jutri kako je to kdo bolj prebrisan rešil. Pa tega Y-ja res nikjer ne pokaže katere funkcije binda, čeprav sporoči, da je tipka že bindana. V meniju tipkovnice ga nikjer ni.
Res je ni sem vsaj trikrat pogledal primarne in sekudarne tipke pa tega Y ni niker res čudno.
Saj ostale komande so še kar vredu razen ta lean. Mogoče če bi dal povoje/medpack in radijacijske tablete na y in c in lean na q in e.
Bom počakal, da pametnejši od mene rešijo, potem pa po starem bosanskem pregovoru: "Kud svi turci tud i mali Mujo (Yayo)"
Res je ni sem vsaj trikrat pogledal primarne in sekudarne tipke pa tega Y ni niker res čudno.
Saj ostale komande so še kar vredu razen ta lean. Mogoče če bi dal povoje/medpack in radijacijske tablete na y in c in lean na q in e.
oj, sem rešil. V Windows nastavitvah sem dodal ameriško QWERTY tipkovnico, pa imam sedaj lean na Y in C in menjavo orožja na Z. Nisem pa preštudiral, če mi kake druge binde zjebe. Jutri.
Meizu ::
Sem kupil Ultimate edition na Steamu. Si zaslužijo, ker so res pridni, jebenti kdo pa še razvija igre sredi vojne.
Download bo pa najbrž končan čez 350 let.
Download bo pa najbrž končan čez 350 let.
KAVINSKY ::
Prva igra, katero sem prednaročil (uro pred izidom).
Kolega je že šilal, da je broken in neigralna glede na yt videote, kjer enemu dela zanič z RTX in i9... Pa dela z 5600x, 16GB in Radeonon 6700 na 1440p high s stabilnimi 45fps, brez zatikanja. Se še poigram z nastavitvami danes. Prolog in prvi side quest sem naredil, zaenkrat brez bugov. Spominja na STALKER x Chernobylite x Metro. Izgleda fantastično, čeprav opaziš, da je Unreal igra. Vidi se tudi, da ni A-life igra. Ni tistih random bojev med AI frakcijami, razen če jih še nisem srečal.
Je pa težka igra, AI sovražnikov je pameten. Mutanti so precej trdoživi in hitri.
Kolega je že šilal, da je broken in neigralna glede na yt videote, kjer enemu dela zanič z RTX in i9... Pa dela z 5600x, 16GB in Radeonon 6700 na 1440p high s stabilnimi 45fps, brez zatikanja. Se še poigram z nastavitvami danes. Prolog in prvi side quest sem naredil, zaenkrat brez bugov. Spominja na STALKER x Chernobylite x Metro. Izgleda fantastično, čeprav opaziš, da je Unreal igra. Vidi se tudi, da ni A-life igra. Ni tistih random bojev med AI frakcijami, razen če jih še nisem srečal.
Je pa težka igra, AI sovražnikov je pameten. Mutanti so precej trdoživi in hitri.
Verjetno A-life pride malo kasneje na začetku sploh v prologue tega ni videti.
Men konstantno dela na okoli 55-60 FPS je bil pa trenutek v 4 urah igranja, ko mi je za 10 sekund padlo na 8FPS.
Men konstantno dela na okoli 55-60 FPS je bil pa trenutek v 4 urah igranja, ko mi je za 10 sekund padlo na 8FPS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 130774 (14852) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 90751 (8631) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16140 (10063) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4415 (4144) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7274 (6990) | yayo |