» »

mikroUSB-HDMI adapter za povezavo mobitela na projektor - pomoč

mikroUSB-HDMI adapter za povezavo mobitela na projektor - pomoč

Kaj ::

Pozdravljeni!
Trenutno sem brez PCja (upgrade), tako da bi tudi zaradi nepraktinosti brskanja za podatki na mobitelu prosil za malo pomoci.

Imam Samsung Galaxy S2 (in pa Samsung Galaxy TAB 3 10.1) in projektor Optoma HD131xe.

Da ju povežem, bi kupil Mikro USB to HDMI adapter. HDMI to HDMI kabel imam.

Rabil bi čim prej, da se preko mobitela na projektorju pogleda kak film ipd. Za max 20eur.

Zanima me, ce bo stvar zihr delala in pa kaksen adapter tocno rabim. Sem videl da so razlicni: aktivni, pasivni, Delock, 5pinski, 11pinski, z zahtevo podpore MHL pasivne podpore povezane naprave itd itd. Ce mi lahko mal pojme razlozite.

primera: www.techtrade.si/product.asp?pf_id=8618...

www.techtrade.si/product.asp?pf_id=8618...

Samsung naprave rade zahtevajo kaksne posebne original zunanje izdelke za mobitele, tko da raje za zihr vprasam.

Hvala ze v naprej :)

ps. iz tujine tokrat raje ne bi, ker bi rabil ze ta teden ko pride...

okej, sem nasel vse potrebne podatke. Rabim aktivni MHL kabel, za Galaxy s2 je 5pinski, za tab3 pa 10pinski. Glede tega pa mi ni jasno, kaksna bi bila kompatibilnost. Ce kupim MHL 5pinskega, bo delal tudi na Tab3 in ce kupim 11pinskega, bo delal na S2?

M-XXXX ::

Ti rabiš tole: http://www.ebay.com/itm/3m-10ft-5-11-pi...
HDMI na 5 ali 11 pin.

Hvala za primer. Vendar se na strani ne razbere ali je kabel aktivni ali pasivni. Rabim aktivnega, saj su pri pasivnem zelo omejen. Pasivni se lahko poveze le z displeji ki pospirajo MHL povezavo, pasivni pa z vsemi ki imajo HDMI.

Tega se vesno nikjer niaem uspel izvedeti: Bo 5pinski MHL delal na napravi ki ima 11PINSKI microUSB izhod?
11pinski pa predvidevam da ne bo delal na 5pinskem izhodu??

Poleg tega so razlike med generacijami MHL standarda glede frekvence prikaza slike, kar pa mislim da ni nujno povezano s tem ali je 5 ali 11 pinski izhod.
Pismo so zakonplicirali!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova grafična, črn ekran.

Oddelek: Pomoč in nasveti
142831 (2433) hojnikb
»

VGA -> DVI-D

101984 (1829) d4vid
»

DVI-I / VGA ni slike

5892 (836) BorutK-73
»

so vsi mhl to hdmi adapterji enaki oziroma..

Oddelek: Mobilne tehnologije
61015 (746) gendale
»

HDMI na telefonih

Oddelek: Mobilne tehnologije
244847 (4594) bosmla

Več podobnih tem