Forum » Strojna oprema » Kateri printer za pisarniško uporabo
Kateri printer za pisarniško uporabo
eniLS ::
Vem, da je bilo o tem že kar nekaj napisano, ampak me zanimajo vaša mnenja za moj primer.
Trenutno imam Canon ir1024i, pri katerem bi me po besedah serviserja popravilo stalo okrog 200€ (boben, počila je neka folija?, ...)
Sedaj pa razmišljam kar o nakupu novega. Potreboval bi multifunkcijsko napravo torej printer, skener, fax, kopirc.
Kateri model mi predlagate, pa predvsem, da so potem tonerji in potrošni deli ugodni.
Printa se tam cca. 10.000 kopij mesečno, včasih manj, redko več..
Torej če ima kdo kakšno priporočilo kaj kupiti bi bil zelo hvaležen, ter če ima kdo kakšne informacije iz prve roke.
Hvala in LP
Trenutno imam Canon ir1024i, pri katerem bi me po besedah serviserja popravilo stalo okrog 200€ (boben, počila je neka folija?, ...)
Sedaj pa razmišljam kar o nakupu novega. Potreboval bi multifunkcijsko napravo torej printer, skener, fax, kopirc.
Kateri model mi predlagate, pa predvsem, da so potem tonerji in potrošni deli ugodni.
Printa se tam cca. 10.000 kopij mesečno, včasih manj, redko več..
Torej če ima kdo kakšno priporočilo kaj kupiti bi bil zelo hvaležen, ter če ima kdo kakšne informacije iz prve roke.
Hvala in LP
m0LN4r ::
Poišči si cenovno dostopne laserce, ki si jih lahko privoščiš/te in potem pogooglaš za ceno kartuš prinas, nemčija, UK, amazon in primerjaš.
Tako bo najboljše, da zožaš izbor.
Tako bo najboljše, da zožaš izbor.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
anketar ::
a ste kej razmišljal o printboxu (0,04 evra na kopijo) al pa da bi outsourcal printanje, če pride cenejš kot pa da sami printate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Akumulator, inverter...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1084 (971) | starfotr |
» | SOVAOddelek: Loža | 6963 (5470) | Avenger |
» | Tiskalnik za ''majhno'' podjetje - pisarnoOddelek: Pomoč in nasveti | 4299 (3057) | Anney |
» | Skener IP?Oddelek: Strojna oprema | 4888 (4604) | imagodei |
» | nakup zunanjega HDDOddelek: Kaj kupiti | 2257 (1511) | Spock83 |