Forum » Hlajenje in modifikacije » REZANJE OHISJA
REZANJE OHISJA
alien-w ::
najlzje je to z vbodno zago. To se da dubit v Bauhausu na primer. Poglej si clanek, kjer je opisan postopek za rezanje ohisja in nekaj nasvetov. tukaj
Lucio ::
DREMEL vsekakor. Dobiš p ga vsepovsod.
Obodna žaga je pregroba za take stvari, pa še okroglih lukenj se ne da naredit tako lepo.
Obodna žaga je pregroba za take stvari, pa še okroglih lukenj se ne da naredit tako lepo.
Pretorijanec ::
Dremel je u Sloveniji kr tezko dubit! Deli so pa zloooooo dragi tko da moj advice je da Dremla ne kupvat. Jz sm pred 4 mesci meu isti problem. Resitev je pomoje nekje med alien-w -jem in Luciem. Kupi vbodno zago od Minicrafta in uso opremo od Minicrafta. Prodajajo v Conradu (BTC). Lahko kups tut vrtalnik in pol mas tut za brust. Drgac pa kup sam nastavke in nastimi na normaln vrtalnik. Dela perfektno! Garantiram!
alien-w ::
ja, dremel je presvoh za plocevino rezat, ga prehitro unicis, pa nastavki so u iber dragi res.. tako je najbolje, kot je rekel invader, potem pa pilo v roke in gremo! al pa nastavek za bor masino.
Bungee- ::
No pa sej ni treba da se stroj imenuje Dremel, stvar je v tem da je majhen in dovolj mocan. Sicer pa sem jih jaz najprej z vbodno, potem pa se z "dremlom" zbrusil in so kukrtolk okrogle
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam po nastavke za mini vrtalnike (Dremel ipd.)?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3895 (3646) | UWO (un.walking obj.) |
» | Dremel vs Perceuse Minilor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1525 (1402) | Lio |
» | Kako najlazje zrezem luknjo na ohisju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1340 (1147) | Blup |
» | Krona žageOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2037 (1896) | Bungee- |
» | dremel vs. navadni vrtalni strojOddelek: Strojna oprema | 2249 (2086) | Muflon1 |