Forum » Loža » South Park in SLO zastava :)
South Park in SLO zastava :)
matter ::
Če pogledate sezono 3 in 13 del (na kazaa v polje za iskanje vpišite 313 in bo med njimi ta del SOuth parka) je na vratih slo zastava. Pojavi se v času 14:17. Kje jim ideja slo zastave. Aja pa je na vratih Rebekine sobe, družina je pa komad konzervativna.
- zaklenil: Predator ()
|CyGNUS-x ::
Hehe
Včeri sm glih pogledal na TV, ko ga je moja sestra gledala VIVO pa sem čul neko antipatično muziko pa sem zagledal Maddono in njen video spot American life, odzadaj pa SLO zastavo
Sem skoraj poču od smeha
Včeri sm glih pogledal na TV, ko ga je moja sestra gledala VIVO pa sem čul neko antipatično muziko pa sem zagledal Maddono in njen video spot American life, odzadaj pa SLO zastavo
Sem skoraj poču od smeha
V-i-p ::
drejc, daj ne klobasaj neumosti . Če je to res, da je v njenem spotu naša država, ti to lahko edino pove, da so američani tupi in glupi. Kaj si pa ona misli o naši državi, mi pa kratkomalo dol visi... za njo pa prav tako...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
undefined ::
Ja, Slovenci smo za Američane konzervativni, ker jih ne podpiramo pri napadu na Irak. Vojna je "moderna" zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska zastava se pojavi v delu South Park (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15849 (12907) | opeter |
» | Trackmania nations SLO zastava, SLO himna ...Oddelek: Igre | 2055 (1593) | Slo-One |
» | kako konfigurirati cod2 server da bo v all seing eye prikazan pod sloveniaOddelek: Igre | 1492 (1315) | DiaMonD |
» | Pravilno obrnjena Slovenska zastavaOddelek: Loža | 11079 (10615) | fosil |
» | SOUTH PARK - We all love kenny! (don't we?) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5019 (4367) | Filo |