Forum » Programska oprema » Advanced find v Outlook-u 2000
Advanced find v Outlook-u 2000
poga ::
Zivjo!
Imam en problemcek. V Outlooku mi ze nekaj dni ne deluje "Advanced find". Okno se sicer lepo odpre, ampak ce hocem kaj poiskat zadeva nicesar ne najde (med tem ko vem da mail z iskano vsebino 100% obstaja).
Kaj bi bilo lahko narobe? Navaden find deluje in tudi prikaze iskane rezulate, ampak jaz nujno rabim tale advanced find...
Probal sem popraviti outlookov file z "Inbox Repair Tool-om" ampak ta ne najde nobenih napak.
Hvala za odgovore,
PoGa
Imam en problemcek. V Outlooku mi ze nekaj dni ne deluje "Advanced find". Okno se sicer lepo odpre, ampak ce hocem kaj poiskat zadeva nicesar ne najde (med tem ko vem da mail z iskano vsebino 100% obstaja).
Kaj bi bilo lahko narobe? Navaden find deluje in tudi prikaze iskane rezulate, ampak jaz nujno rabim tale advanced find...
Probal sem popraviti outlookov file z "Inbox Repair Tool-om" ampak ta ne najde nobenih napak.
Hvala za odgovore,
PoGa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje in brisanje podvojenih datotekOddelek: Programska oprema | 1283 (925) | gendale2018 |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1966 (1893) | Duhec |
» | remote desktop connectionOddelek: Loža | 3446 (3010) | theoneman |
» | kako narediti skupno rabo mape točno določeni osebi v omrežju?!Oddelek: Omrežja in internet | 2415 (2240) | kulSMS |
» | IE 6 SP1 ne pokaže pravilno SLO-TECH foruma!!!Oddelek: Slo-Tech | 1897 (1290) | VuLc4n0 |