Forum » Operacijski sistemi » Winkey + L, avtomatsko v xpjih?
Winkey + L, avtomatsko v xpjih?
V-i-p ::
Ker se mi po bajti klati vsega in svašta mularije ;), vedno ko grem stran od mašine stisnem Winkey + L, da xpji zlezejo v tisto stanje, kjer potem izbiraš userja. Moj je za geslom, še eden pa za zgoraj omenjeno drhal. Ker pa se očitno staram ;), vse prevečkrat pozabim vključiti to dobrino. Preprosto vprašanje, se da to narediti, da sem zleze avtomatsko po določenem času? Thnx...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
- spremenil: V-i-p ()
para! ::
Seveda, Display Properties/Screen Saver/On resume, display welcome screen.
Lp
Lp
Death before dishonor!
V-i-p ::
Jazz, mislim, da nisva na isti dolžini... Jaz ne želim imeti ohranjevalnika, želim, da računalo po določenem času, kot zažene ohranjevalnik, zažene to prijavno okno, ki ga drugače vedno ročno zaženem z winkey + L, ali pa te nisem razumel?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
para! ::
Ja sej. Ti hočeš, da se po določenem času avtomatsko "zgodi" winkey+L oz. log off/switch user varianta. Pri rešitvi, ki sem jo predlagal v prvem postu, se po nastavljenem času zažene screen saver, ob premiku miške pa te vrže na winxp welcome screen oz. logon window, če uporabljaš win2k.
Edino, če te moti zagon screen saverja, kar pa dvomim.
Lp
Edino, če te moti zagon screen saverja, kar pa dvomim.
Lp
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bliznjica do namizja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1047) | R33D3M33R |
» | Izginil standardni zagon? !!Oddelek: Operacijski sistemi | 1238 (1130) | CaqKa |
» | Drag LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1509 (901) | R0K |
» | XP explorerOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (717) | tec |
» | Lock workstation v XP ProOddelek: Operacijski sistemi | 901 (756) | andrej |