Forum » Programiranje » [EntityFramework]Urejanje
[EntityFramework]Urejanje
abyssus ::
Imam težavo z urejanjem vnosa v podatkovni bazi. Uporabljam Entity Framework in želim vnos urediti. To storim na naslednji način:
Napaka, ki jo dobim:
Fora pa je v tem, da na na popolnoma enak način uredim podatke dveh drugih entitet in deluje. Isto mi je povzročalo težave brisanje vnosa (iste entitete), pa sem zadevo uspel popravit, tega pa mi ne uspe. Kaj storiti? Google in Stackoverflow mi nista v pomoč.
savedUser = context.Users.Attach(user); context.Entry(user).State = EntityState.Modified; context.SaveChanges();
Napaka, ki jo dobim:
Fora pa je v tem, da na na popolnoma enak način uredim podatke dveh drugih entitet in deluje. Isto mi je povzročalo težave brisanje vnosa (iste entitete), pa sem zadevo uspel popravit, tega pa mi ne uspe. Kaj storiti? Google in Stackoverflow mi nista v pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Entity FrameworkOddelek: Programiranje | 986 (817) | frudi |
» | [JAVA EE] Problem java entitet in podatkovnih shemOddelek: Programiranje | 1710 (1485) | Spura |
» | Pomoč pri kontakt formiOddelek: Izdelava spletišč | 18507 (18405) | Vzdevek |
» | java datapool - derbyOddelek: Programiranje | 2330 (2179) | jlpktnst |
» | [ ASP.NET ] Vprašanje glede podajanja parametrovOddelek: Programiranje | 1577 (1308) | salesky |