Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji trdi disk brez napajanja in TV
Zunanji trdi disk brez napajanja in TV
teea ::
Mene zanima ali je kakšna možnost, da bi zadeva delovala, torej povezava med LG TV in trdim diskom brez električnega napajanja. Pred tem sem uporabljala trdi disk z električnim napajanjem in je vse super delovalo (ogled filmov). Nato pa mi je disk padel na tla in se posledično poškodoval do te mere, da ne deluje več (mislite, da je smiselno da se ga odnese na servis in se ga poskusi popravit in/ali obnoviti podatke ali je vse skupaj izgubljeno?) Zato razmišljam o nakupu novega vendar jih je večina brez električnega napajanja, mislite da bi kljub temu delovalo, ga je TV sposoben v tolikšni meri napajati preko USB?
Han ::
Če takšen disk (2,5 palčen), ki se napaja prek USB, deluje na računalniku, bi načeloma moral tudi na TV. Osebno bi sicer za TV vzel 3,5 palčnega, ki potrebuje dodatno napajanje. Npr. tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16347 (5993) | Karen |
» | Strojna inteligenca, vgrajena v stekloOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5374 (3675) | Ahim |
» | Nakup zunanjega diskaOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1276) | sennheiser |
» | Kako zvezati notranji računalniški zvočnik na bananco? - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1676) | Frenckie |
» | SSD-ji precej ranljivi ob izgubi napajanja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 29334 (24365) | enadvatri |