Forum » Kaj kupiti » Pametna ura - Tpad?
Pametna ura - Tpad?
Alemano ::
Pozdrav vsem!
Letos sem se odločil, da si omislim pametno uro. Pred dnevi sem opazil ponudbo za Tpad pametno uro/zepestnico X1. Ura mi odgovarja po obliki, tudi funkcije so točno to kar potrebujem za dobrih 60e. Uporabljal bi jo med športno aktivnostjo za izračune porabe ter za vsakdanjo uporabo kot uro. Ima morda kdo izkušnje s to uro, ali nasplošno podjetjem Tpad? So te zadeve kolikor toliko zanesljive? Se bi splačal nakup? Več funkcij ne potrebujem, po obliki mi odgovarja zgolj še Samsung Gear Fit, a je cenovni razred zame trenutno nedosegljiv.
Letos sem se odločil, da si omislim pametno uro. Pred dnevi sem opazil ponudbo za Tpad pametno uro/zepestnico X1. Ura mi odgovarja po obliki, tudi funkcije so točno to kar potrebujem za dobrih 60e. Uporabljal bi jo med športno aktivnostjo za izračune porabe ter za vsakdanjo uporabo kot uro. Ima morda kdo izkušnje s to uro, ali nasplošno podjetjem Tpad? So te zadeve kolikor toliko zanesljive? Se bi splačal nakup? Več funkcij ne potrebujem, po obliki mi odgovarja zgolj še Samsung Gear Fit, a je cenovni razred zame trenutno nedosegljiv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati passcodo iz tablice z google racunomOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (790) | T-Mac |
» | Nokia je razvijala pametno uro, Microsoft ukinil projektOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 9273 (6457) | vesolc |
» | Novosti iz Sonyja: E3, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet, SmartWatch 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22884 (21578) | PrihajaNodi |
» | Tpad C450 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23750 (11068) | k4vz0024 |
» | Freelander I20 4.7 ( Vaše mnenje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 882 (748) | Bananovec |