Forum » Pomoč in nasveti » APP LID Spammer - kako se ga znebiti?
APP LID Spammer - kako se ga znebiti?
kickboxerka ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
No pa se mi je zgodilo. Danes ali včeraj sem na računalnik nekako fasala AppLid program kateri je očitno majstor v odpiranju na desetine reklamnih oken dočim zalavfam GoogleChrome.
Mi lahko prosim kdo svetuje kako se ga znebiti? V nadzorni plošči pri odtrani programe sem nanga dvokliknila pa se ni nič zgodilo :S
No pa se mi je zgodilo. Danes ali včeraj sem na računalnik nekako fasala AppLid program kateri je očitno majstor v odpiranju na desetine reklamnih oken dočim zalavfam GoogleChrome.
Mi lahko prosim kdo svetuje kako se ga znebiti? V nadzorni plošči pri odtrani programe sem nanga dvokliknila pa se ni nič zgodilo :S
crniangeo ::
zazeni adwcleaner ki ga dobis na http://www.bleepingcomputer.com/downloa... , načeloma je dovolj :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
zazeni adwcleaner ki ga dobis na http://www.bleepingcomputer.com/downloa... , načeloma je dovolj :)
Hvala je pomagalo
Sedaj imam pa še enega hudiča in sicer MyStartSearch. Se da to tudi kako odstraniti?
kaj imaš za OS ? 8 al windows 7 ?
če imaš windows 7 probaj še z jrt al pa combofix, ki ju prav tako najdeš na tisti strani ki sem ti jo dal..
če imaš windows 7 probaj še z jrt al pa combofix, ki ju prav tako najdeš na tisti strani ki sem ti jo dal..
GTX970 ::
kickboxerka je izjavil:
Hvala je pomagalo
Sedaj imam pa še enega hudiča in sicer MyStartSearch. Se da to tudi kako odstraniti?
Zeh.
Vpišeš ključno besedo "MyStartSearch" v google in klikneš prvi zadetek.
Bart ask google:
ps: preveč udarcev v glavo zna škoditi (KB press).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Sem googlala pa mi tudi Adware Remover Tool v3.9 ni odpravil težave z MyStartSearch :S Pač sem punca pa nisem najbol vešča računalništva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kickboxerka ()
Mesar ::
Pol pa formatiraj to je vedno rešitev, pa vmes periodično resetiraj modem.
Vsak je lahko vešč... praktično vsega... je samo vprašanje volje.
Vsak je lahko vešč... praktično vsega... je samo vprašanje volje.
Your turn to burn!
@OP , poskusi z combofixom , ali pa kakšen superantispyware ..
Lp,
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virus - yoursites123Oddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (1984) | Matev |
» | Problem računalnik (VIRUS)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1286) | NLight |
» | Firefox/chrome in poplava oglasovOddelek: Programska oprema | 1377 (1180) | sennheiser |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12030 (9859) | solatko |
» | Problem!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1044) | tomy2401 |