» »

Nokia Lumia 830 - težava z headphone jack-om

Nokia Lumia 830 - težava z headphone jack-om

neUtro ::

Pozdravljeni,
pred nekaj dnevi sem kupil Nokio Lumio 830, vse super, vse kul. Dokler nisem odkril te težave ;((

Zvočnik deluje OK, ko pa vključim slušalke AKG K350 jih ne zazna. Medtem ko pa druge, Behringer DT 770 delujejo povsem brez problemov.
Slušalke delujejo na računalniku in ostalih telefonih brez problema. zanimivo pa je tudi to, da telefon normalno zazna ostale preizkušene slušalke, Behringer DT 770.

Je tu problem v različnih konektorjih (TRS/TRRS) ali v telefonu samem?

Hvala za odgovor :)

mat11 ::

Pa so(konektor) do konca notri? Na 730 mi niso delale, gledam in vidim , da je konektor bil ven ca 1mm, uporabil moč in sedaj delajo. :)
mat

neUtro ::

Konektor je do konca notri, tako kot pri ostalih slušalkah. Če ne tudi druge nebi delale. :)

Danes preizkusil tudi druge slušalke s TRRS konektorjem in so delovale normalno. Problem pa še vedno ostaja pri AKG K350, katere delujejo normalno na vseh drugih mobitelih in računalnikih, razen na tej Nokii.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: neUtro ()

gimnazija123 ::

Se zanimam za tale telefon, lehko kaj poveš o sami kvaliteti zvoka preko slušalk? lp

sale19 ::

Zelo dober, presenečen.

Integral ::

Tudi jaz sem se zapalil za Lumio 830. Sicer še kolebam med 735 in 830, ampak mislim da bo kar 830. Ker sem fotografski navdušenec, mi je blazno všeč Pureview kamerca, zato je Lumia 830 moj favorit!

@neUtro: upam da boš oz. si problem s slušalkami uspešno rešil

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke do 150€

Oddelek: Zvok in slika
131710 (1393) Meizu
»

Nakup slušalk

Oddelek: Kaj kupiti
5972 (835) 737
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

7023506 (12354) boris82
»

HTC Desire 816 vs Lumia 830 vs Lumia 640 XL

Oddelek: Mobilne tehnologije
141625 (1035) Siddh
»

Slušalke zaprtega tipa

313636 (2830) icurk

Več podobnih tem