Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri uninstall-u programa pod win2k
Pomoč pri uninstall-u programa pod win2k
Miran ::
Imam probleme pri uninstall-u programa Labview pod win2k. In sicer, ko poskušam program odstraniti klasično pod add/remove sw. mi javi naslednje sporočilo : "Error applaying transforms. Verify that the specified transform paths are valid !". Kolikor sem si prebral po helpu so transformi instalacij zapisani v .mst faljih. Transform, ki ga išče ob uninstallu se nahaja na mestu, kjer ga išče MS installer. To sem ugotovil z uninstallom preko command vmesnika z opcijo logiranja dogodkov. Mi mogoče kdo zna pomagati s kakšnim drugim nasvetom kako se lotiti uninstalla. Ali mi ne preostane nič drugega kot da dotočni folder in pripadajoče ključe v registru brišem ročno, kar pa mi ni ravno dobra opcija, saj se Labview zelo integrira v sistem in utegnem imeti ob tem težave. Hvala za namige...
LP Miran
LP Miran
Overclock yourself !
ali3n ::
Poiskusi s temle: ProgramCleaner.exe (60k)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri jezik za cross-platform csv parserOddelek: Programiranje | 1133 (742) | Not A Number |
» | Zacetnik s cyanogenmodomOddelek: Mobilne tehnologije | 6125 (5065) | N4m31355 |
» | ZeroAccess Rootkit infectionOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (1926) | premafx |
» | K: Procesor za hitro preracunavanje v programu ANSYSOddelek: Kaj kupiti | 1984 (1742) | IvoJan |
» | glow efekt s css v FF / dinamicen width s CSS v FFOddelek: Izdelava spletišč | 1576 (1418) | Lee_Nover |