Forum » Strojna oprema » SSD Disk se ne zažene ob prvem zagonu...
SSD Disk se ne zažene ob prvem zagonu...
norfeks ::
Pozdravljeni,
imam sledeč problem... in sicer... ob prvem zagonu mi ne zažene SSD diska... šele ko spelem ponovni zagon mi ga prikaže...
gre za sekundarni ssd disk... v računalniku je še en SSD na katerm je sistem... ta deluje brez težav...
bi kdo vedel v čem bi lahko bil problem...? vsak nasvet dobrodošel... haval.
imam sledeč problem... in sicer... ob prvem zagonu mi ne zažene SSD diska... šele ko spelem ponovni zagon mi ga prikaže...
gre za sekundarni ssd disk... v računalniku je še en SSD na katerm je sistem... ta deluje brez težav...
bi kdo vedel v čem bi lahko bil problem...? vsak nasvet dobrodošel... haval.
dj_uro ::
Mogoče se neumno sliši, pa vendar... je sata kabel dobro priključen v matični in samem disku? - pa napajani kabel?
vw-klub.si
Vse je vredi priključeno... preveril...
Drugač tud ob ponovnem zagonu pcja... nebi videl ssd diska...
Drugač tud ob ponovnem zagonu pcja... nebi videl ssd diska...
Sistem:
I7-4790k
MSI-Z97 Gaming5
1x SDD Samsung EVO840 - 250 GB (Sistem)
1x SDD OZC-Agility - 128 GB (Dela Težave... včasih je bil to sistemski disk... morda je v tem kje problem ?)
3x HDD (Nobenih težav)
nap.: Be quiet! 730W
I7-4790k
MSI-Z97 Gaming5
1x SDD Samsung EVO840 - 250 GB (Sistem)
1x SDD OZC-Agility - 128 GB (Dela Težave... včasih je bil to sistemski disk... morda je v tem kje problem ?)
3x HDD (Nobenih težav)
nap.: Be quiet! 730W
AndreAS ::
Zdravo,
Meni recimo Asus H87-Pro plata ter OZC-Agility nista bila kompatibilna. Malo preveri po forumih.
Lp ,Andrej
Meni recimo Asus H87-Pro plata ter OZC-Agility nista bila kompatibilna. Malo preveri po forumih.
Lp ,Andrej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndreAS ()
Assass1n ::
Nekompatibilen ssd z haswell intel kontrolerjem. Če imaš na plati še kakšen drug kontloler vštekaj tja, čene pa žal menjaj ssd, prodaj ga za 20-25€ pa kupi drugega.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
hojnikb ::
Nekompatibilen ssd z haswell intel kontrolerjem. Če imaš na plati še kakšen drug kontloler vštekaj tja, čene pa žal menjaj ssd, prodaj ga za 20-25€ pa kupi drugega.
Z haswellom ima probleme z kompatabilnostjo sandforce 1xxx (torej agility/vertex2) originaln agility ima indilinix kontroler, ki teh težav naj nebi mel.
#brezpodpisa
Zakaj potem ob ponovnem zagonu računalnika... vidim disk ?
gre za OZC Agility 4
v Device managerju kot tudi v Biosu ne sluha ne duha o disku... po ponovnem zagonu... ga vidim povsot :)
gre za OZC Agility 4
v Device managerju kot tudi v Biosu ne sluha ne duha o disku... po ponovnem zagonu... ga vidim povsot :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14720 (5120) | darkolord |
» | Počasen SSD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22273 (9540) | nsa_ag3nt |
» | Hibridni disk za prenosnik: dobre in slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9823 (9060) | hojnikb |
» | Video editing - artefakti - katastrofa!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2953 (2299) | einstein :P |