» »

Kateri telefon?

Kateri telefon?

Temo vidijo: vsi
««
103 / 103
»
»»

ZveeZ ::

Twixz je izjavil:

Bom prodal ja, samo moram prvo najdit alternativo.

Ker mi baterije požre velik, pa nisem nikoli iger igral na njemu, mogoče bi tovarniška ponastavitev pomagala.

Pa zaradi terenskega dela in vsega razmišljam o preklopnem telefonu, pa nimajo ravno baterij dobrih.

POCO? Kamere ne rabim nekaj hardcore, za poslikat na terenu kar imamo reklamacij pa to ja, ne rabi bit pa vsaka dlaka vidna ko približaš.

Ce je baterija res prioriteta pol Poco x8 pro max ali kaksen Oneplus 15.

zajtam123 ::

A je kdo že zasledil OnePlus 15 kje v EU po solidni ceni?

Pinturicchio ::

OnePlus se baje poslavlja iz Evrope.

zajtam123 ::

Ma govorice. Ne vem če bodo šli čisto ven.

note ::

Trenutno uporabljam Samsung S7 edge in še vedno dela bp, težava pa so postale aplikacije, ki potrebujejo novejši android. Nemogoče zahteve: čim daljša update podpora, ekran nekje 6.2" in cena do 300EUR. Nezahteven uporabnik in sem imel motorolo 50neo že skoraj naročeno, vendar sem zasledil velik objav glede lag-a. Menda slab software in me malce skrbi kako bodo zagotovil 5 posodobitev...

Edino kar sem našel v tem rangu:
- Motorola edge 50 neo (nov) 240EUR
- Pixel 8a (refurb) 260EUR
- Samsung S24 (rabljen) 300-350EUR

Ali je bolj enostavno sprejeti določitev, da so pač 6,7" opeke moderne in se izbira med A17/26, Poco M8 in Redmi Note 15 ter menjam malo prej kot po 10ih letih? :)
Je HyperOs spodoben ali je bolje ostati na samsung, ker do sedaj res nisem imel nobenih težav?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: note ()

Egidij88 ::

Pixel 9a je 360€ na amazonu. Majhen telefon, dolga podpora in dobra baterija.

Meiniken2 ::

Odvisno od tvojih pričakovanj od telefona. Če si do sedaj pregural z 10 let starim telefonom in kupuješ novo zaradi posodobitev potem nebi smel imeti težav z novim telefonom.

Sem tudi sam že dolgo nazaj bral, da je motorola počasna s posodobitvami.

6+ inč cegli so na žalost danes standard (sem šel skozi iste faze žalovanja kot ti, ko sem to izvedel :))). Danes je telefon dual-handed naprava, ker ljudje hočejo velike zaslone za gledanje vsebin. Moj predlog: ne oziraj se na velikost zaslona ampak glej dimenzije telefona (uglavnem višino).

Danes so dražji telefoni manjši. Samsungov S25 je recimo eden najmanjših modernih telefonov (le 147mm višine) ampak dokaj drag (600€+).

Tudi meni se zdi, da če si se pripravljen še malce globlje stegniti v žep ti bo nov pixel 9a še najboljše služil. Ni (pre)velik in ne (pre)drag.

V nasprotnem primeru je skoraj vseeno kaj kupiš. Vsi bojo veliki in razlike bojo uglavnem v tem kako dober procesor ima in v kakšnem android skinu ga dobiš zapakiranega. Ajde, kamere tudi naredijo razliko.

pujsekpepe ::

note je izjavil:

Trenutno uporabljam Samsung S7 edge in še vedno dela bp, težava pa so postale aplikacije, ki potrebujejo novejši android. Nemogoče zahteve: čim daljša update podpora, ekran nekje 6.2" in cena do 300EUR. Nezahteven uporabnik in sem imel motorolo 50neo že skoraj naročeno, vendar sem zasledil velik objav glede lag-a. Menda slab software in me malce skrbi kako bodo zagotovil 5 posodobitev...

Edino kar sem našel v tem rangu:
- Motorola edge 50 neo (nov) 240EUR
- Pixel 8a (refurb) 260EUR
- Samsung S24 (rabljen) 300-350EUR

Ali je bolj enostavno sprejeti določitev, da so pač 6,7" opeke moderne in se izbira med A17/26, Poco M8 in Redmi Note 15 ter menjam malo prej kot po 10ih letih? :)
Je HyperOs spodoben ali je bolje ostati na samsung, ker do sedaj res nisem imel nobenih težav?

Recimo sam bom pri iphonu 8 plus ze trikrat zemenjal baterijo. Appi se vedno delajo. Chatgbt ne, gemini pa ampak ok ni tak problem to so pa edini appi ki jih sistem ne podpira vec. Je pa isti letnik kot tvoj edge
Ce hoces spet za 10 let telefon vzames iphone 16 e ali 15 pro max lahko tudi 17 e odvisno od budgeta.
Iphone ima taksno podporo tako dolgo izkljucno ker folk kupuje appe, tudi sam in tam jemlje ogoromen del pogace.

Zgodovina sprememb…

««
103 / 103
»
»»