Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi

BorutK-73 ::
Če se ti da jebat z kitajsko je Xiaomi no brainer
xiaomi telefoni in ostale naprave
ps
V bistvu ga prodaja tudi EnaA.
xiaomi telefoni in ostale naprave
ps
V bistvu ga prodaja tudi EnaA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()

zzbil ::
FotoModel: nexus 5x, no doubt. Mogoce kaksen xiaomi mi5, ampak moj glas gre za nexusa. :) telefon ne bo štekal niti po 2 letih uporabe, deluje tekoče, baterija je OK, ekran je super, kamera uredu...nic boljsega ne potrebuje;)

MaticKregar ::
Xiaomi telefon je ok že iz škatle? ali je treba še kaj čarat?
http://www.enaa.com/oddelki/telefonija/...
ali pa tale
ali pa tale
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MaticKregar ()

matobeli ::
Bolj ali manj je kar ok iz škatle. Dober telefon za ta denar. Nima pa slo jezika in trenutno kot Local nastavitev manjka veliko držav (recimo jaz furam češko) Kar pa ne upliva na nič. Fajn je edino preverit katero verzijo ROMa ti bo dal trgovec. Na izbiro imaš Global, China in razne verzije ki jih gor tiščijo nekateri trgovci. Obstaja tudi EU (z slovenščino), ampak jo moraš sam dat gor. Nočeš met trgovske verzije, China je brez google aplikacij, Global je pa najboljša uradna, dobiš vse google aplikacije in edina stvar ki ji fali je dejansko slovenski jezik.
Se pa splača nakup iz tujine, če te zanima se oglasi v xiaomi temi.
Se pa splača nakup iz tujine, če te zanima se oglasi v xiaomi temi.

i33a ::
Pozdravljeni, kupujem telefon v rangu od 150€ do 200€.
Zaenkrat so mi najbolj všeč:
- Huawei P8 Lite (klik)
- Xiaomi Redmi Note 3 Pro (klik)
- Asus GSM telefon Zenfone 2 Laser (klik)
Katerega priporočate? Odprt sem tudi za druge predloge.
Na območju, kjer sem precej časa je veliko problemov z signalom in nekateri telefoni lovijo bolje(preverjeno).
Če kupim telefon preko spleta, ga lahko brez razloga vrnem v nekaj dneh, če bo to težava?
Zaenkrat so mi najbolj všeč:
- Huawei P8 Lite (klik)
- Xiaomi Redmi Note 3 Pro (klik)
- Asus GSM telefon Zenfone 2 Laser (klik)
Katerega priporočate? Odprt sem tudi za druge predloge.
Na območju, kjer sem precej časa je veliko problemov z signalom in nekateri telefoni lovijo bolje(preverjeno).
Če kupim telefon preko spleta, ga lahko brez razloga vrnem v nekaj dneh, če bo to težava?

JamesTheKing ::
Pozdravljeni
brat potrebuje nov telefon in izbira med naslednjimi telefoni:
- Samsung Galaxy A3 2016
- Samsung Galaxy J7
- Huawei P9 Lite
Prav tako se tudi jaz odločam za nov telefon, ampak malo višjega ranga in izbiram med:
. Huawei P9
- Nexus 6P
- oz. če je vredno 4-5€ več na mesec za Galaxy S6/S7
Hvala
brat potrebuje nov telefon in izbira med naslednjimi telefoni:
- Samsung Galaxy A3 2016
- Samsung Galaxy J7
- Huawei P9 Lite
Prav tako se tudi jaz odločam za nov telefon, ampak malo višjega ranga in izbiram med:
. Huawei P9
- Nexus 6P
- oz. če je vredno 4-5€ več na mesec za Galaxy S6/S7
Hvala

TH321 ::
Ima kdo izkušnje z Meizu-jem M3 mini (5")? Cena je kar privlačna... Res da je spet android jajce, ampak za 150eur res ne moreš falit. Ima kovinsko ohišje ali plastičnega (zadaj)?

next3steps ::
@JamesTheKing
OnePlus Three
Lenovo ZUK Z2 Pro
Xiaomi Mi5S
LG V20
LeEco Le Pro 3
Google Pixel
Huawei Mate 9
Asus Zenphone 3
Bolj ali manj bodo vsi predstavljeni/na voljo v roku meseca ali dveh ali pa so že navoljo.
Izmed treh, ki si jih naštel pa bolj stvar osebnih preferenc.
PS Sam bi verjetno vzel izmed teh treh kar Huawei.
OnePlus Three
Lenovo ZUK Z2 Pro
Xiaomi Mi5S
LG V20
LeEco Le Pro 3
Google Pixel
Huawei Mate 9
Asus Zenphone 3
Bolj ali manj bodo vsi predstavljeni/na voljo v roku meseca ali dveh ali pa so že navoljo.
Izmed treh, ki si jih naštel pa bolj stvar osebnih preferenc.
PS Sam bi verjetno vzel izmed teh treh kar Huawei.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: next3steps ()

hmm ::
Živjo, kupujem nov android telefon z vezavo TS (24 mesecev), ki bo zamenjal HTC One (m7). Cena nekje do 500 eur oz. 20 eur/mesec.
Izbira je trenutno taka, od najcenejšega naprej:
Nad temi sta še SGS7 in HTC10, ki pa sta 100 eur več, kar mislim, da je preveč. V ožjem izboru so 1, 3 in 4. Nekako se najbolj nagibam k P9, ki je tudi tukaj precej pohvaljen, menda naj bi šli tudi na bolj vanilla andorid.
Zanimajo me predvsem izkušnje za zgornji seznam iz prve roke. Hvala!
Izbira je trenutno taka, od najcenejšega naprej:
1. LG G5 (408€)
2. Sony Xperia X (408€)
3. Huawei P9 (432€)
4. Samsung Galaxy S6 edge (456€)
5. LG V10 (468€)
6. Samsung Galaxy S6 edge+ (480€)
Nad temi sta še SGS7 in HTC10, ki pa sta 100 eur več, kar mislim, da je preveč. V ožjem izboru so 1, 3 in 4. Nekako se najbolj nagibam k P9, ki je tudi tukaj precej pohvaljen, menda naj bi šli tudi na bolj vanilla andorid.
Zanimajo me predvsem izkušnje za zgornji seznam iz prve roke. Hvala!

Yossarian ::
V službi si lahko izberem enega od teh štirh tulifonov:
1. Samsung Galaxy J3 (2016)
2. HTC Desire 530
3. Microsoft Lumia 550
4. LG K8
Najboljše karakteristike ima Samsung, zato se bom verjetno odločil za njega, razen če misli kedo kaj drugače; potem naj zdaj tukaj pove.
1. Samsung Galaxy J3 (2016)
2. HTC Desire 530
3. Microsoft Lumia 550
4. LG K8
Najboljše karakteristike ima Samsung, zato se bom verjetno odločil za njega, razen če misli kedo kaj drugače; potem naj zdaj tukaj pove.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

BorutK-73 ::
odsvetujem LG k8, malo prostora, slab fotoaparat. Ima pluse, sam je 1.5GB free prostora premalo za 2016.

odsvetujem LG k8, malo prostora, slab fotoaparat. Ima pluse, sam je 1.5GB free prostora premalo za 2016.
No, smo že zožili izbor.

N0t0ri0us ::
http://www.geekbuying.com/category/Andr...
Za te piše da imajo band 20. Priporočam pa da naročiš iz EU
Za te piše da imajo band 20. Priporočam pa da naročiš iz EU

izbriši vse iz izbora in vzemi xiaomija.
Ne morem nič zbrisat, ker so samo ti štirje na voljo. Vzemi ali pusti.

N0t0ri0us ::
https://edigital.si/pametni-telefoni/le...
Kaj pa to?
Ima lte 20. Ga ima v lasti oče in moram reči da je zelo dober telefon za ta denar. Ima pa mnogo večjo baterijo v primerjavi s tvojimi izbirami - 4000mah, in 2gb rama.
Kaj pa to?
Ima lte 20. Ga ima v lasti oče in moram reči da je zelo dober telefon za ta denar. Ima pa mnogo večjo baterijo v primerjavi s tvojimi izbirami - 4000mah, in 2gb rama.

moat ::
Prosil bi, da bi mi bili v pomoč pri izbiri novega telefona (stari je odslužil). V poštev pridejo samo tile iz Telekomovega programa zvestobe, brez Appla http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Za pomoč se zahvaljujem, lep vikend moat.
Za pomoč se zahvaljujem, lep vikend moat.

moat ::
Hvala BorutK-73. Tudi sam navijam za Huawei P9 Lite. Malo pogledujem tudi k Samsungu J7, toda ima slabši zaslon. Lep vikend, moat.

zzbil ::
Kateri izmed teh telefon je najboljši, glede na cena/performance/baterija: huawei honor 8 240€, xiaomi mi5 cca 300€ ali xiaomi mi5s cca 350€?

jero_no1 ::
Ali pozna kdo tole trgovino (Smartmobi)? Cene so ugodne, ampak ne vem če jim je res za zaupat? Hvala za odgovor.

Kebo ::
Jaz sem naročil dva telefona tukaj, 2009 in 2013 v času, ko se je še imenovala mobisvet.si. Nikoli nobenih problemov, nisem pa nikoli pri njih uveljavljal garancije.

AnjaNja ::
Še ena v klubu, ki se v poplavi ponudbe ne znajde. Telefon primarno uporabljam za klice, sms, mms, e-maile innn krvavo potrebujem navigacijo, bolj izgubljenega človeka od mene preprosti ne poznam.
Kar je pomembno je čim boljša baterija in čim več ur pogovorov in čim višji standby. Čas stacionarnih telefonov je mimo in ga nimam želje imeti vsak dan priklopljenega na štrom. Vem, da navigacija sicer pobere dosti baterije, ampak vsak dan je pa tudi ne rabim.
Dilema android ali windows sistem?
Trenutno sem sicer gledla HTC Desire 825, Huawei P9 Lite in Lumia 950. Budget-absolutno ne Iphona :D
lp
Kar je pomembno je čim boljša baterija in čim več ur pogovorov in čim višji standby. Čas stacionarnih telefonov je mimo in ga nimam želje imeti vsak dan priklopljenega na štrom. Vem, da navigacija sicer pobere dosti baterije, ampak vsak dan je pa tudi ne rabim.
Trenutno sem sicer gledla HTC Desire 825, Huawei P9 Lite in Lumia 950. Budget-absolutno ne Iphona :D
lp

Kaj pa Lenovo K6? So kvalitetni? Kvarljivost, štekanje programske opreme?
Tiste znamke pa ne poznam. Imaš ti? Sicer gledam do akcijske cene z vezavo do cca 100-200€.
Tiste znamke pa ne poznam. Imaš ti? Sicer gledam do akcijske cene z vezavo do cca 100-200€.

Heavy ::
SumTingWong je izjavil:
Tole.
Koliko spomina ostane userju? Verjetno okoli 12gb?
Je možno na njemu premikat aplikacije na SD kartico?
#TeamFelix

lojz123 ::
Odločam se med Honor 7 lite ter P9 lite
Honor 7 lite je precej cenejši ali naj se stegnem do P9 lite ???
Honor 7 lite je precej cenejši ali naj se stegnem do P9 lite ???

jero_no1 ::
Jaz sem naročil dva telefona tukaj, 2009 in 2013 v času, ko se je še imenovala mobisvet.si. Nikoli nobenih problemov, nisem pa nikoli pri njih uveljavljal garancije.
Tudi mobisvet.eu še vedno obstaja kot druga firma. Garancijo se itak najlažje uveljavlja direkt na servisu, bolj je pomembno da so vsi papirji tako kot morajo bit.

grašek ::
V čem je razlika med Redmi 3S in Redmi 3S Prime?
Namreč ta je navaden, večina reviewov pa je za Redmi 3S Prime.
V čem je sploh razlika?
In glede Redmi Note 3 PRO bi naj imel 3GB rama (navaden NE-Pro verzija pa 2GB)
Tukaj je PRO verzija, ampak vseeno piše 2GB rama??
Kak zaj??
Namreč ta je navaden, večina reviewov pa je za Redmi 3S Prime.
V čem je sploh razlika?
In glede Redmi Note 3 PRO bi naj imel 3GB rama (navaden NE-Pro verzija pa 2GB)
Tukaj je PRO verzija, ampak vseeno piše 2GB rama??
Kak zaj??

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grašek ()

PrihajaNodi ::
Še ena v klubu, ki se v poplavi ponudbe ne znajde. Telefon primarno uporabljam za klice, sms, mms, e-maile innn krvavo potrebujem navigacijo, bolj izgubljenega človeka od mene preprosti ne poznam.
lp
WP, definitivno. Če ne potrebuješ socialne greznice aka Tinder potem WP.

radmannsdorf ::
Za fotra rabim en Android telefon od 60-100EUR.
https://www.mimovrste.com/gsm-telefoni/...
Je kaj boljšega od tega za ta denar?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()

Matej_K ::
radmannsdorf je izjavil:
Za fotra rabim en Android telefon od 60-100EUR.
Če boš vzel pri mimovrste ne pozabi na kodo popusta.
mimovrtse
10% popusta na mobilne telefone HONOR, HUAWEJ, LENOVO, WIKO, ASUS, ZOPO, GENERAL MOBILE, CUBOT in BEAFON. Velja do 20.11.2016.
Koda: TELEFON1116
Glede kvalitete/hitrosti pa neznam povedati
... .. .

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

k--p ::
Iščem smartphone telefon za starejšo, nezahtevno osebo (klicanje, SMS, tu pa tam branje novic, Skype), pogoj je da solidno delujejo Skype ...
Najraje do 60 €. Seda dobiti kaj novega za tak denar?
Bi bilo kaj takega v redu? http://www.ebay.de/itm/NOKIA-LUMIA-530-...

k--p ::
Iščem smartphone telefon za starejšo, nezahtevno osebo (klicanje, SMS, tu pa tam branje novic, Skype), pogoj je, da solidno deluje Skype, da ni zaklenjen ...
Najraje do 60 €. Se da dobiti kaj novega za tak denar? Lahko tujina.

Motion ::
Iščem smartphone telefon za starejšo, nezahtevno osebo (klicanje, SMS, tu pa tam branje novic, Skype), pogoj je da solidno delujejo Skype ...
Nope. L530 podpira le wp 8.1 na katerem bo skype v naslednjih mesecih prenehal delovat. Rabiš napravo pride po defoltu (ali pa je nadgradljiva) z w10m ali pa androida /ios.
Gele w10m naprav bo najverjetneje naj cenej L550. Morda kje bobiš tudi poceni L640/L650

klekej ::
Tudi meni so padli v oči teli Huaweii, se kaj bolj kvarijo kot konkurenca? Ker cena je polovična. Kolebam pa isto med Honor 7 lite in P9 lite, drobovje je pravzaprav isto, cenovna razlika pri Telemachu 48€. Katerega vzeti in zakaj?

Odvisno od operaterja-obkljukaš paket, razvrstiš telefone po ceni do najvišje in izbiraš med tistimi.
Zakaj pa bi starejša nezahtevna oseba imela sploh smartphone? Skype? Ne bi raje PCja zato? Magari rabljenega.
Jaz sem potem vzela Lenovo K6 v teh parih dneh se mi zdi OK, res pa da ga ne uporabljam za pisarno, ampak klasika klicanja, smsi, mmsi, e-maili, FB, navigacija. Za 72€.
Zakaj pa bi starejša nezahtevna oseba imela sploh smartphone? Skype? Ne bi raje PCja zato? Magari rabljenega.
Jaz sem potem vzela Lenovo K6 v teh parih dneh se mi zdi OK, res pa da ga ne uporabljam za pisarno, ampak klasika klicanja, smsi, mmsi, e-maili, FB, navigacija. Za 72€.

klekej ::
Za fotra iščem best buy Android pri Telemachu. Ne več kot 5", pa ne Huawei zaradi EMUI vmesnika, ker me skrbi, da se ga ne bo navadil.

Excavator ::
Kupujem nov telefon v rangu 350e
- android, ker spodobnega iphona za tako ceno ne dobim
- fingerprint sensor
- po možnosti LTE
- dovolj internal storage, zadostna količina rama
- da ne bo štekal po enem letu uporabe kot prejšnji telefon
- solidna baterija, da mi zdrži cca. cel dan ob normalni oz. malo večji uporabi(če ne drugače pač imam powerbank)
- dober fotoaparat
Nagibam se proti Nexusom, predlagate kateri model, ali pa morda kaj drugega?
- android, ker spodobnega iphona za tako ceno ne dobim
- fingerprint sensor
- po možnosti LTE
- dovolj internal storage, zadostna količina rama
- da ne bo štekal po enem letu uporabe kot prejšnji telefon
- solidna baterija, da mi zdrži cca. cel dan ob normalni oz. malo večji uporabi(če ne drugače pač imam powerbank)
- dober fotoaparat
Nagibam se proti Nexusom, predlagate kateri model, ali pa morda kaj drugega?

Excavator ::
Najraje bi vzel kaj pri nas, je ta xiaomi res vreden nakupa? Se splača bolj kot kak nexus 5x ali kaj podobnega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 382 383 384 385 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3708394 (968) | _marc_ |
» | Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24581 (5550) | kanarin |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12547 (10294) | matobeli |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 109057 (66936) | vonmimek |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18058 (16282) | boris82 |