Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi
baur ::
Honor 8?
Tudi sam si že precej časa ogledujem ta mobilni telefon, saj ga je na nemškem in italijanskem amazonu mogoče dobiti za malce več kot 300 €.
Mislim da bo počasi zadnji čas, da ga kupim, vseeno pa me zanimajo še mogoče alternative?
Čeprav kolikor gledam za 300€ ne najdem nič podobnega, vse je potem že min 50€ dražje.
Se npr. splača dati 40€ več za Huawei P9?
facepalm ::
Ce govorimo o alternativah, je Xiaomi Mi5 skoraj 100eur cenejsi od Honor8. Je pa brez garancije.
Nad 300eur pa imas Mi6 64gb za 380eur (cisto druga liga). Spet, brez garancije.
Nad 300eur pa imas Mi6 64gb za 380eur (cisto druga liga). Spet, brez garancije.
Bolf3nk ::
P9? ne.
Honor 8 all the way :)
V hitrosti mu ni para + solidna baterija :)
Honor 8 all the way :)
V hitrosti mu ni para + solidna baterija :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
cybermedo ::
Ker je tema nanesla na Honor 8, ena informacija, ki bo mogoče komu prišla prav. Pri Telemachu (bivši Tušmobil) imajo Honor 8 trenutno v spletni akciji. Za naročnike paketa Še več (15 EUR/mesec) stane telefon pri dvoletni vezavi 24 x 8,75 EUR, s tem da en mesec ni naročnine. Skupna cena telefona tako znese 195 EUR, kar se mi zdi za tak telefon več kot ugodno.
AnotherMe ::
Kaj kupit novega brez vezave za cca 150eur? Ne rabi bit raketa, mora pa delat recimo na nivoju kakega flagshipa izpred 2-3 let. Ce to sploh obstaja:D
FX6300B ::
na aliexpressu nabavi kak xiaomi redmi note 4 pro, imamo 3 redmi note 3-ke v družini in so kar zadovoljni cena je pa 150€
May the force be with you!
mr1two ::
Zdravo!
Iščem zamenjavo za Moto G 4G.
Price range: okrog 250 EUR
Prioriteta: Kamera, kompakten dizajn (ne sme biti bistveno širši od trenutnega telefona), ponudnik A1 ali prosta prodaja
Trenutno v fokusu Sony XA1. Alternative?
Hvala!
Iščem zamenjavo za Moto G 4G.
Price range: okrog 250 EUR
Prioriteta: Kamera, kompakten dizajn (ne sme biti bistveno širši od trenutnega telefona), ponudnik A1 ali prosta prodaja
Trenutno v fokusu Sony XA1. Alternative?
Hvala!
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mr1two ()
APPluk ::
Kateri telefon priporočate:
-do 200€
-vodoodporen, trpežen
-dela koliko toliko vredu slike
-zanesljiv
Uporabljal bi ga kot 2. telefon, ker mi je iPhona 7 škoda nosti zraven ko grem v gozd, na travnik, v delavnico,... Do sedaj mi je ustrezal Sony Xperia Go, ki pa se novega, na žalost, ne da več dobiti, kaj priporočate?
-do 200€
-vodoodporen, trpežen
-zanesljiv
Uporabljal bi ga kot 2. telefon, ker mi je iPhona 7 škoda nosti zraven ko grem v gozd, na travnik, v delavnico,... Do sedaj mi je ustrezal Sony Xperia Go, ki pa se novega, na žalost, ne da več dobiti, kaj priporočate?
klinker ::
Kateri telefon priporočate:
-do 200€
-vodoodporen, trpežen
-zanesljiv
C'mon?!
http://s.aliexpress.com/ZjYziM7v
zzbil ::
Kaj se sedaj kupi za 300€ 50+- max? Trenutno imam s4 z custom rom-om in sicer dela dobro vendar je baterija ze kar slaba. Gledal sem xiaomi mi5 zd kar nekaj casa vendar me skrbi garancija (ki je ni). Sem pa sredi narocnine tako da popustov za telefon pri operaterju ne dobim
zzbil ::
Ps. Pomembno mi je dobro razmerje med Baterija-Performance, delovanje podatkovnega omrezja (slisim da ima mi5 tezave z mobilnim internetom v sloveniji).
Yossarian ::
Je Noa Element H10le res tako dober? Ga ima kdo?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Jirzy ::
Zzbil - za baterija performance glej xiaomi redmi 4 prime\pro. Ja, ni garancije, samo za to ceno je pomojem vseeno best buy. Za omrezje pa je odvisno od operaterja, vendar moj R4P nima z A1 nobenih tezav.
Dzhimen ::
Lep pozdrav.
Kot mnogi v tej temi se odločam za nabavo novega android telefona. Navavil bi ga pri telemachu z vezavo na 24 mesecev pri paketu še več.
Tule je izbira:
Telemach mobilne naprave.
Osredotočil bi se na neko lower/mid range zadevo, zgornja meja je 8€ na mesec na 24 obrokov.
Torej v poštev pridejo naprave, kot so recimo:
- Sony Xperia XA 1
- Huawei Honor 8 Lite
- LG X Power 2
- Nokia 5
- HTC Desire 628
- LG K10 2017
- ASUS Zenfone 3 Max
- Lenovo K6
Ker sam nisem na tekočem s temi telefoni, še posebej ne v takem rangu, me zanima ali bi bil kdo tako prijazen in mi ponudil kakšen nasvet glede tega, kateri aparat naj vzamem?
Kakšna imate mnenja o Nokia 5? Novejši telefon, zelo malo prednameščenih aplikacij kot berem, torej bo stock-ish android, ki se bo nadgradil tudi na Android O. Ima solidno baterijo, fingerprint senzor... RAM 2 GB & CPU Qualcomm(R) Snapdragon™ 430, upam da bo zadosti. Pa še lepo izgleda. :)
Kamera in igrice so mi sekundarnega pomena. Važno mi je da mi telefon in tisto malo nameščenih aplikacij deluje solidno (vem da čudežev za 200€ ne morem pričakovat) in da mi zdrži en cel dan intenzivne uporabe. A bi bil Nokia 5 prava izbira?
Hvala lepa že vnaprej za vsa mnenja in pripombe.
Lp.
Kot mnogi v tej temi se odločam za nabavo novega android telefona. Navavil bi ga pri telemachu z vezavo na 24 mesecev pri paketu še več.
Tule je izbira:
Telemach mobilne naprave.
Osredotočil bi se na neko lower/mid range zadevo, zgornja meja je 8€ na mesec na 24 obrokov.
Torej v poštev pridejo naprave, kot so recimo:
- Sony Xperia XA 1
- Huawei Honor 8 Lite
- LG X Power 2
- Nokia 5
- HTC Desire 628
- LG K10 2017
- ASUS Zenfone 3 Max
- Lenovo K6
Ker sam nisem na tekočem s temi telefoni, še posebej ne v takem rangu, me zanima ali bi bil kdo tako prijazen in mi ponudil kakšen nasvet glede tega, kateri aparat naj vzamem?
Kakšna imate mnenja o Nokia 5? Novejši telefon, zelo malo prednameščenih aplikacij kot berem, torej bo stock-ish android, ki se bo nadgradil tudi na Android O. Ima solidno baterijo, fingerprint senzor... RAM 2 GB & CPU Qualcomm(R) Snapdragon™ 430, upam da bo zadosti. Pa še lepo izgleda. :)
Kamera in igrice so mi sekundarnega pomena. Važno mi je da mi telefon in tisto malo nameščenih aplikacij deluje solidno (vem da čudežev za 200€ ne morem pričakovat) in da mi zdrži en cel dan intenzivne uporabe. A bi bil Nokia 5 prava izbira?
Hvala lepa že vnaprej za vsa mnenja in pripombe.
Lp.
zuz3k ::
kateri touchscreen telefon ima:
- javljanje na tipko
- slikanje na tipko
- dober fotoaparat oziroma nad 5 mpx
lp
- javljanje na tipko
- slikanje na tipko
- dober fotoaparat oziroma nad 5 mpx
lp
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()
radmannsdorf ::
georgi, javljanje se da nastavit v androidu oz. z aplikacijo, če telefon tega nima. verjetno pri vseh telefonih.
tipko za fotkič, pa itak vidiš na ohišju. recimo sony-ji, ki so meni bolj znani, jo imajo. ampak spet ne vsi.
za fotkič mi je spet dober sony, ampak pač ne poznam vseh ostalih znamk.
tipko za fotkič, pa itak vidiš na ohišju. recimo sony-ji, ki so meni bolj znani, jo imajo. ampak spet ne vsi.
za fotkič mi je spet dober sony, ampak pač ne poznam vseh ostalih znamk.
MrStein ::
Na večini se lahko fotka s tipko za glasnost. Je pa treba prej pognati app za fotkanje. (mogoče pa se da narediti direktno s kakim dodatnim app-om)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Ergo ::
Anney ::
Samsung J7 2017
Huawei P10 Lite
Nokia 6
Kaj od teh treh za taščo, nekako so vsi v istem rangu. Pomembna je kamera, ker veliko slika.
Huawei P10 Lite
Nokia 6
Kaj od teh treh za taščo, nekako so vsi v istem rangu. Pomembna je kamera, ker veliko slika.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
shintaro ::
Htc.celo firmo vrzt v smeti
Mam s8 plus in audio.jack ne dela prav. Telefon je absolutno fantasticen ampak komaj dubu in ze poslat na servis.
Mam s8 plus in audio.jack ne dela prav. Telefon je absolutno fantasticen ampak komaj dubu in ze poslat na servis.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: knesz ()
zuz3k ::
kje pa se naštima pri androidu klicanje ter snemanje na tipko
telefon bi bil približno v velikosti Samsung Galaxy Ace S5830I,
le da bi imel boljši fotoaparat ter več spomina, do 100 eur
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()
blaz5 ::
Kaj pravite na LG G6? Na amazonu stane 420€+poštnina. Katere so alternative za podobno ceno?
Kaj pravite na LG G6? Na amazonu stane 420EUR+poštnina. Katere so alternative za podobno ceno?
Je ni. Za ta denar edino se kak P10, ampak je LGjev SW enostavno boljsi.
kje pa se naštima pri androidu klicanje ter snemanje na tipko
Javljanja na mojem 5x ne najdem na tipko, lahko pa nastimam zavrnitev klica na power gumb, pravtako zazenem kamero direkt z 2x pritiskom na power gumb in slikam z volume gumbi. Vse je v nastavitvah.
Od Ace-a pa je vse boljse, sicer pa poglej za Redmi 4A
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
otago ::
Iscem zamenjavo za S5. Iscem v rangu do 350eur. Med kandidati so (Xiaomi Mi 5, Honor 8, P10, Moto Z). Nagibam se k Honor 8.
Zelo zadovoljen z S5, le da sem poskodoval steklo in bo fertig v nekaj mesecih s tem tempom, OS pa gre le do 6.0. Ostal bi na Androidu. V primerjavi z S5 imajo novi telefoni slabost, da nimajo removable battey, eni nimajo 3.5mm jack.
Nakup v Nemciji(Mindfactory) ali Amazon/Ebay. Rabil bi v roku 2tednov max.
Tukaj eni navijajo za Huawei, drugi kritizirajo.
Zelo zadovoljen z S5, le da sem poskodoval steklo in bo fertig v nekaj mesecih s tem tempom, OS pa gre le do 6.0. Ostal bi na Androidu. V primerjavi z S5 imajo novi telefoni slabost, da nimajo removable battey, eni nimajo 3.5mm jack.
Nakup v Nemciji(Mindfactory) ali Amazon/Ebay. Rabil bi v roku 2tednov max.
Tukaj eni navijajo za Huawei, drugi kritizirajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
vilonja ::
Za malo več oz. bolj natančno 372 eur dobiš že xiaomi mi6:
https://www.aliexpress.com/store/produc...
https://www.aliexpress.com/store/produc...
otago ::
Mi6 sem imel tudi v mislih. Odpade, ker rabim locen vhod za napajanje (powerbank) in headset (zello).
Ima kdo Axon ZTE 7 (Amoled, usb+3.5mm, android 7.1, 250 eur) ?
Ima kdo Axon ZTE 7 (Amoled, usb+3.5mm, android 7.1, 250 eur) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
scarymovie ::
Zdravo,
mi lahko kdo svetuje kakšen pameten telefon, da bo stabilen in ne bo na vsaki toliko cajta "nefunkcionalen", ker zdaj sem imel Cubota (kitajsko sranje) in ko sem najbolj potreboval telefon mi je crknil.
Kar nekaj prijateljev je svetovalo Iphona ... a so res tako dobri? Trenutno nimam niti toliko denarja in če so res tak dobri da ti pustijo živce pri miru si bom začasno nabavil nokio 3310 pa počakal nekaj mesecev,
da privrčujem denar pa pol nabavim iphona. Samo če se to res splača (kvaliteta/cena)? Ali ima kdo še kakšen drug predlog? Prosim za čimveč mnenj.
Hvala
Lp
mi lahko kdo svetuje kakšen pameten telefon, da bo stabilen in ne bo na vsaki toliko cajta "nefunkcionalen", ker zdaj sem imel Cubota (kitajsko sranje) in ko sem najbolj potreboval telefon mi je crknil.
Kar nekaj prijateljev je svetovalo Iphona ... a so res tako dobri? Trenutno nimam niti toliko denarja in če so res tak dobri da ti pustijo živce pri miru si bom začasno nabavil nokio 3310 pa počakal nekaj mesecev,
da privrčujem denar pa pol nabavim iphona. Samo če se to res splača (kvaliteta/cena)? Ali ima kdo še kakšen drug predlog? Prosim za čimveč mnenj.
Hvala
Lp
mailer ::
Lenovo (Moto)G5 plus, stock android 7.x, dober fotoaparat, dober proc, dobro zaščiten pred vdorom vode za cca 250€.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
scarymovie je izjavil:
da privrčujem denar pa pol nabavim iphona. Samo če se to res splača (kvaliteta/cena)?
iPhone če želiš da ti služi, Android če želiš ti njemu služiti.
Pri A1 in Telekomu (pa še pri komu) ga dobiš na obroke, tako da nič ni treba čakati.
Recimo iPhone SE 32GB za 24x8 EUR, kar je "džabe" (če ti je majhen format OK, večjih nisem gledal)
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
konspirator ::
So dvignili ceno na 9.95 (vezava 2 leti)
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
S tem da preplačaš potem njihov naročniški paket, ki stane cca 20 eur za 20 gb prenosa podatkov.
Brez vezave je cena iphona v tujini od 318 eur dalje
https://geizhals.eu/apple-iphone-se-32g...
tk vezava + naročnina: 24*10 + 24*20 = 720 eur
brez vezave + hot maxi: 318 + 24*10 = 558 eur
razlika 162 eur
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Akcijska ponudba velja ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije za 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih v znesku 9,95 EUR (skupaj 238,80 EUR), ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja za pakete EU DOGAJA, EU VKLJUČENI, MODRI, MODRI PLUS, MODRI NET, DOGAJA, BREZSKRBNI A, BREZSKRBNI B in BREZSKRBNI C. Ponudba velja od 26.4. do vključno 31. 8. 2017 oziroma do predčasne odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu naprav, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 ali 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.
S tem da preplačaš potem njihov naročniški paket, ki stane cca 20 eur za 20 gb prenosa podatkov.
Brez vezave je cena iphona v tujini od 318 eur dalje
https://geizhals.eu/apple-iphone-se-32g...
tk vezava + naročnina: 24*10 + 24*20 = 720 eur
brez vezave + hot maxi: 318 + 24*10 = 558 eur
razlika 162 eur
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
24x8 je na A1, nisem pa detajlov gledal. Verjetno ni na najcenejšem paketu.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Na www.GSMArena.com vse piše.
Motiti se je človeško.
scipascapa ::
radmannsdorf je izjavil:
Kaj je boljše, Lenovo Moto G5 ali Huawei P9 Lite?
P9 lite imaš v mercatorju m-tehnika za isto ceno, še pike dobiš :)
Rias Gremory ::
Trenutno imam Lumio 640 XL LTE in iščem zamenjavo, ker ima win phone obupen market share kar se odraža pri aplikacijah, ki (ni)so na voljo.
Verjetno bom predčasno odplačal Lumio in zamenjal operaterja, trenutno A1.
Kaj predlagate v rangu 150-200€? Važen je p/p, v redu fotkič, microSD reža, headphone jack in če se da LTE podpora.
Verjetno bom predčasno odplačal Lumio in zamenjal operaterja, trenutno A1.
Kaj predlagate v rangu 150-200€? Važen je p/p, v redu fotkič, microSD reža, headphone jack in če se da LTE podpora.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
jero_no1 ::
RoccoC ::
Lenovo (Moto)G5 plus, stock android 7.x, dober fotoaparat, dober proc, dobro zaščiten pred vdorom vode za cca 250€.
Kje ga dobiš za tako ceno?
Tule: https://www.carphonewarehouse.com/motor...!colour=grey&capacity=32GB&dealType=sf
Klikni spodaj na SIM free - 250€ + ene 20€ poštnina preko borderlinx ali kaj podobnega
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RoccoC ()
scarymovie je izjavil:
da privrčujem denar pa pol nabavim iphona. Samo če se to res splača (kvaliteta/cena)?
iPhone če želiš da ti služi, Android če želiš ti njemu služiti.
No no, Googlov Android nic ne meci sem not, ker je ze lep cas nad iOSom tako po hitrosti, kot zanesljivosti. Pixel je razen designa v vseh pogledih boljsi telefon.
Klic na številko iz spletne strani:
- Android: 10 korakov
- iOS: en korak (plus en da potrdiš)
Čak, a se pogovarjam s fanboyem? (sploh tista o hitrosti zmaga)
Motiti se je človeško.
gusto ::
Klic na številko iz spletne strani:
@MrStein daj ne nabijaj. Lepo da si srečen s svojim iPhonom, ni treba sedaj druge posiljevati z njim. To o počasnem delovanju Androida so pa samo miti nesposobnih uporabnikov le-tega.
aborko ::
10 korakov? To že ene 5 let dela na androidu (click to call): http://www.envano.com/2015/07/phone-num...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 377 378 379 380 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3478027 (11956) | matobeli |
» | Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23361 (4330) | kanarin |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11563 (9310) | matobeli |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105261 (63140) | vonmimek |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17107 (15331) | boris82 |