Forum » Strojna oprema » Zvočna kartica
Zvočna kartica
Grizzly ::
Včeraj sem v starejši računalnik (z integrirano zvočno) vgradil samostojno zvočno kartico. Windows 8 integrirane zvočne kartice že tako ni prepoznal, zato sem namestil samo driver od nove zvočne kartice in vse je delalo. Potem pa sem vseeno prebral še manual in sem zasledil, da bi bilo treba še disablat integrirano kartico, česar pa jaz nisem naredil. Sedaj gledam po BIOSu in nikjer ne najdem nobene možnosti, s katero bi integrirano kartico onemogočil. Sedaj me zanima: Kako potem onemogočim integrirano kartico, če možnosti ne najdem? A je lahko kaj narobe, če kartice ne onemogočim?
Grizzly ::
Kaj pa v primeru, če nazaj naložim Windows 7 (kjer je delala tudi integrirana) ali če namestim kakšen Linux, ki prepozna tudi integrirano? A v teh primerih lahko uporabljam tudi integrirano kartico? Bosta delali obe ali samo ena ali lahko pričakujem kakšne težave (ker integrirana ni onemogočena)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 650 (575) | st0jko |
» | zvočnik v računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (916) | bluefish |
» | driverji za zvočno karticoOddelek: Strojna oprema | 5319 (5194) | zgubljena |
» | EPOX 8RDA+ in Mrezna kartica...???Oddelek: Pomoč in nasveti | 789 (726) | Sami |
» | mama plata in mrežna kartica se sovražitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1230) | Jaz |