Forum » Pomoč in nasveti » Sledilna ploščica zmrzuje
Sledilna ploščica zmrzuje
billgates ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupil nov prenosnik, acerjev v3 371. Že kaj kmalu (v bistvu že prvi dan) mi je trackpad "zaštekal" in se ni odzval okrog 5 minut, nakar je kot po čudežu naenkrat spet začel delovati. To se dogaja večkrat, kar vsekakor ni dobrodošlo, ker vedno ne nosim s sabo miške (ki deluje normalno, prav tako normalno deluje tipkovnica z trackpadom logitech k400). Na windows update je bila posodobitev gonilnika za tole, ampak ni popravilo zadeve, še vedno se dogaja. Predvidevam da zadeva ni hardwerska, saj če z funkcijo fn+f7 ugasnem in prižgem trackpad, ta spet deluje normalno, vendar tega ne smatram kot rešitve (morda enkrat tudi to ne bo delovalo?) Zanima me če se je še komu dogajalo podobno in kako je to stvar rešil? Hvala.
pred kratkim sem kupil nov prenosnik, acerjev v3 371. Že kaj kmalu (v bistvu že prvi dan) mi je trackpad "zaštekal" in se ni odzval okrog 5 minut, nakar je kot po čudežu naenkrat spet začel delovati. To se dogaja večkrat, kar vsekakor ni dobrodošlo, ker vedno ne nosim s sabo miške (ki deluje normalno, prav tako normalno deluje tipkovnica z trackpadom logitech k400). Na windows update je bila posodobitev gonilnika za tole, ampak ni popravilo zadeve, še vedno se dogaja. Predvidevam da zadeva ni hardwerska, saj če z funkcijo fn+f7 ugasnem in prižgem trackpad, ta spet deluje normalno, vendar tega ne smatram kot rešitve (morda enkrat tudi to ne bo delovalo?) Zanima me če se je še komu dogajalo podobno in kako je to stvar rešil? Hvala.
solatko ::
Če si namestil gonilnike in še vedno ne deluje v redu, je verjetno vzrok kak slab lot ali pregrevanje zaradi kakšnega stika. Pojdi na FAQ tvojega računalnika in poglej, če ima še kdo enake probleme
https://www.google.si/?gws_rd=ssl#q=v3+...
Vprašanje na google vrne kar nekaj problemov s tem modelom. Garancija in servis ali stvarna napaka in vračilo denarja, nakup drugega modela.
https://www.google.si/?gws_rd=ssl#q=v3+...
Vprašanje na google vrne kar nekaj problemov s tem modelom. Garancija in servis ali stvarna napaka in vračilo denarja, nakup drugega modela.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik deluje počasi, miška deluje slaboOddelek: Pomoč in nasveti | 2636 (1860) | Duhec |
» | HP predstavil najtanjši prenosnik na svetu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 21829 (18345) | MrNighthawk |
» | LG-jev nov paradni konj je G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31321 (28477) | FlyingBee |
» | Pc vs. mac ultrabookOddelek: Kaj kupiti | 8490 (7462) | Mat3v7 |
» | BigBang notebook dva finalistaOddelek: Kaj kupiti | 4324 (3176) | D3m |