Forum » Omrežja in internet » VPN preko WAN na OpenWrt
VPN preko WAN na OpenWrt
Vitamin-B ::
Začasno se odpravljam v tujino, pa bi rad dostopal do svojega LANa in slovenskega interneta (tvin, gledanja tekem preko MMC, ki s tujega IP-ja ne delujejo) preko svojega routerja (z openwrt) v študentu.
Trenutno imam predvsem problem pri dostopanju do routerja iz zunanjega omrežja (preko WAN in LAN dela, če sem povezan na net preko routerja). Pol mam pa še neke težave za rešit z oc serverjem, ker se mi po avtentikaciji port zapre... tko da več nisem prapričan da je ta varianta prava.
Skratka, zanima me, na kak način se je tega najlažje/najbolj smiselno lotit.
Trenutno imam predvsem problem pri dostopanju do routerja iz zunanjega omrežja (preko WAN in LAN dela, če sem povezan na net preko routerja). Pol mam pa še neke težave za rešit z oc serverjem, ker se mi po avtentikaciji port zapre... tko da več nisem prapričan da je ta varianta prava.
Skratka, zanima me, na kak način se je tega najlažje/najbolj smiselno lotit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33366 (12274) | Lonsarg |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4555 (4034) | amigo_no1 |
» | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1577) | Mitch |
» | 2x WRT54GL 2x ADSL, skupno omrežje?Oddelek: Omrežja in internet | 2548 (2308) | b |
» | Asus WL-500gP OpenWRT konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 3836 (2754) | Bakunin |