Forum » Programiranje » Arduino Gmail
Arduino Gmail
abcd123 ::
Pozdravljeni,
rad bi izdelal aplikacijo, ki bi pošiljala podatke iz Arduino Mega 2560 preko gmaila.
Na netu sem našel nekaj primerov, ampak mi jih ni uspelo spraviti v delujoče stanje.
Ima mogoče kdo od vas narejeno kaj takega in je pripravljen deliti?
Najlepša hvala za odgovor.
lp
rad bi izdelal aplikacijo, ki bi pošiljala podatke iz Arduino Mega 2560 preko gmaila.
Na netu sem našel nekaj primerov, ampak mi jih ni uspelo spraviti v delujoče stanje.
Ima mogoče kdo od vas narejeno kaj takega in je pripravljen deliti?
Najlepša hvala za odgovor.
lp
M@73Y ::
Sama mega 2560 ti nič ne koristi. Dokupiti moraš še arduino Ethernet shield, ali pa arduino ethernet wifi shield, od tu dalje se pa zadeva reši v parih vrsticah kode.
..jump into psytrance tunnel..
abcd123 ::
Pozabil sem povedati da uporabljam ethernet shield.
Se da mogoče dobiti teh par vrstic?
Najlepša hvala
Se da mogoče dobiti teh par vrstic?
Najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električno stikalo z oddaljenim nadzoromOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1375 (894) | Torx |
» | Kater program za risanje vezij?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1958 (1398) | Rok Woot |
» | Arduino in luči (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12082 (9708) | FX6300B |
» | Zanimivi domači projekti (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 19109 (14994) | Unknown_001 |
» | Arduino Uno - kako do več GPIOOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2276 (1854) | DOOM_er |