Forum » Kaj kupiti » Nakup laserskega tiskalnika
Nakup laserskega tiskalnika
amhisX ::
Prvič kupujem laserski tiskalnik za domačo rabo,
torej cenovnega rareda do 100 jurjev.
Ali mi lahko kdo svetuje kateri bi bil najprimernejši za rabo doma, zanima me kateri ima cenejči toner, koliko strani natisne z enim tonerjem, ali imajo tudi laserci probleme kdaj z vleko papirja.. primer (več strani naenkrat ), itd ...
Predvsem sem se zanimal za model HP 1005W če ima kdo mogoče izkušnje z takim tiskalnikom bi ga prosil za njegovo mnenje.
Lep pozdrav
torej cenovnega rareda do 100 jurjev.
Ali mi lahko kdo svetuje kateri bi bil najprimernejši za rabo doma, zanima me kateri ima cenejči toner, koliko strani natisne z enim tonerjem, ali imajo tudi laserci probleme kdaj z vleko papirja.. primer (več strani naenkrat ), itd ...
Predvsem sem se zanimal za model HP 1005W če ima kdo mogoče izkušnje z takim tiskalnikom bi ga prosil za njegovo mnenje.
Lep pozdrav
goba ::
Jaz bi kupil OKIPAGE 14 EX - Klik! za 67.830 SIT + DDV. Ni klasicen laser, ampak LED tiskalnik. Imam starega 6ex-a, ki je se kar priden :] tule http://www.okidata.com/mkt/html/nf/B420... pa je nova devetnajstka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goba ()
dr.J ::
Jaz imam Lexmark Optra E312 L in sem zelo zadovoljen. Hiter, poceni, en toner zdrži 6000 strani (pazi: ko kupuješ printer, je notri navadno manjši toner za cca 1500 strani!), na žalost gre papir noter od zgoraj,m ker nima predala za papir. Da bi vlekel več kot en list, ne bi vedel. Super so driverji, ker v Linuxu omogočajo enako funkcionalnost kot menda v windowsih.
poglej sem
V vsakem primeru boš printal neprimerno ceneje kot z brizgalniki, edino v barvah ne bo.
poglej sem
V vsakem primeru boš printal neprimerno ceneje kot z brizgalniki, edino v barvah ne bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik-low budgetOddelek: Kaj kupiti | 869 (678) | Dajarra |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3209 (3097) | Griffith |
» | K'ter barvni A4 laserc?Oddelek: Kaj kupiti | 2733 (2233) | trnvpeti |
» | Kateri laserski tiskalnik HP,Samsung,Epson,BrotherOddelek: Kaj kupiti | 2024 (1896) | Phoebus |
» | Laserski tiskalnik (mrežni)Oddelek: Kaj kupiti | 933 (843) | dr.J |