Forum » Operacijski sistemi » Windows Server 2012 dodajanje uporabnikov
Windows Server 2012 dodajanje uporabnikov
jonystar ::
Pozdrvljeni!
Rad bi dodal več uporabnikov naenkrat s powershellam, ki bere podatke iz .CSV datoteke, gledam tale tutorial:
http://www.doitfixit.com/index.php?opti...
Problem nastane že pri shranjevanju v .CSV datoteko, ker mi noče lepo shrat in sicer, ko jest downloadam excelovo datoteko, ki je v tutorialu in jo shranim kot .CSV mi jo zgleda ne shran tko kokr bi mogu, ker ko jest odprem v notpadeu datoteke, ki jo jest shranim in datoteko .CSV, ki je v temu toutorialu, da primerjm, če dobr shran, to zgleda čist drgač in se mi sanja ne zakaj to del. Da si boste lažji predstavlal:
Narobe shranjeo:
Pravilno shranjeno:
Rad bi dodal več uporabnikov naenkrat s powershellam, ki bere podatke iz .CSV datoteke, gledam tale tutorial:
http://www.doitfixit.com/index.php?opti...
Problem nastane že pri shranjevanju v .CSV datoteko, ker mi noče lepo shrat in sicer, ko jest downloadam excelovo datoteko, ki je v tutorialu in jo shranim kot .CSV mi jo zgleda ne shran tko kokr bi mogu, ker ko jest odprem v notpadeu datoteke, ki jo jest shranim in datoteko .CSV, ki je v temu toutorialu, da primerjm, če dobr shran, to zgleda čist drgač in se mi sanja ne zakaj to del. Da si boste lažji predstavlal:
Narobe shranjeo:
Pravilno shranjeno:
SeMiNeSanja ::
Očitno si v excelu imel še kup praznih vrstic v tabeli, ki jih je potem tudi exportiralo v .csv
Pobriši tiste vrstice z podpičji pa je.
Pobriši tiste vrstice z podpičji pa je.
jonystar ::
Problem je v temu, da excel men namesto z vejico loči podatke s podpičjem ampak sem to zdj ugotovil, da je office povezan z nastavitvami jezika v operacijskmu sistemu, tko, da sem spremnu iz slovenščine na angleščino in zdj pa shran tko kokr je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSV to PDFOddelek: Programska oprema | 817 (632) | mihagr |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18010 (4719) | Malcolm_Y |
» | Uvoz txt datoteke v excelOddelek: Programska oprema | 5016 (4653) | sebavet |
» | Kateri program za spreminjanje v CSV datoteko?Oddelek: Programska oprema | 2026 (1948) | uroszo |
» | Microsoft AccessOddelek: Programska oprema | 2275 (1720) | enco11 |