Forum » Loža » Odstranitev nevarnega znamenja na nogi
Odstranitev nevarnega znamenja na nogi
videk18 ::
Vprašal bi nekaj glede šivanja rane. Danes sem sel odstranit znamenje na desnem stegnu. Dobil sem 4 šive. Rana me zelo boli in ali mi svetujete da grem v solo naslednji dan ali ne?
Danes sem skozi pocival. Ko pocivam se cez kaksne pol ure po miganju umiri ce pa hodim in se ustavim me pa ful. Sivi so na cudnem mestu in se lahko hitro pretrgajo. Ali grem v solo ali ne?
Zdravnica je rekla da naj ne migam kaksen mesec.
Danes sem skozi pocival. Ko pocivam se cez kaksne pol ure po miganju umiri ce pa hodim in se ustavim me pa ful. Sivi so na cudnem mestu in se lahko hitro pretrgajo. Ali grem v solo ali ne?
Zdravnica je rekla da naj ne migam kaksen mesec.
- polepsal: Mavrik ()
Rias Gremory ::
Najboljš, da vprašaš starše in zdravnika, al misleš, da je boljš, če nardiš anketo?
+1
Tukaj žal nismo zdravniki tako, da je najbolje da se obrneš na za to namenjene osebe.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
videk18 ::
Tarzan ::
Če te boli, potem verjetno ni ok, da okrog poskakuješ. Lahko da je to samo posledica večjega krvnega obtoka ob aktivnem gibanju, lahko da pa tudi rano vleče narazen če nisi pri miru. V vsakem primeru bi poklical dohtarje, se pozanimal kako je s tem in če ni kaj nujnega v šoli - tak čas ponavadi še ni, kak teden počival. Bolje da počivaš zdaj, kot takrat ko se začnejo obdobja kontrolk in popravljanj. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nevljudni ljudje pri zdravniku v čakalnici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10480 (7509) | Arzen28 |
⊘ | Opeku sm se z vročim oljem... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8179 (6657) | zee |
» | dopolnilno zavarovanje, kje in zakaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16117 (13882) | Alien123 |
⊘ | Sosedov mačekOddelek: Loža | 2551 (2076) | Janac |