Forum » Pomoč in nasveti » tablični računalnik hofer
tablični računalnik hofer
FX6300B ::
pozdravljeni le iz radovednosti prašam zakaj zavraga mi na google play store piše da mam lenovo če je pa medion je možn da je lenovo pol pa sam mal android spremenijo pa prodajo kot medion ?
- spremenil: FX6300B ()
Janac ::
Medion je pod lenovo, tako da sta oba v istem koncernu in gre po vsej verjetnosti za prepakirano tablico...
aha se mi je kr zdel no sj ubistvu men je najbl važn da dela pa tale ka je zdej u hofru to mam jst pa sm zaenkrat zlo zadovoln
kako bi pa recmo izvedu ker model je to pr lenovo pač če je prepakirana verjetno tudi lenovo prodaja ker me zanima če se jo da drugje dobit cenej
kako bi pa recmo izvedu ker model je to pr lenovo pač če je prepakirana verjetno tudi lenovo prodaja ker me zanima če se jo da drugje dobit cenej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
kako to misliš no pa sej ni važn men je važn da mam dobro tablco full je dobra za trollanje na tvju ka ma ir
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri prenosnik je boljši?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (885) | hojnikb |
» | Ali bi mi kdo od vas sestavil nov računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17016 (14833) | anketar |
» | MEDION hibridni računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3424 (3101) | Invictus |
» | Ultimativni prenosnik za cca 600eurOddelek: Kaj kupiti | 3052 (2226) | Dromar |
» | Hofer prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 9809 (7670) | Volk| |