Forum » Strojna oprema » Problem z power fan-om!
Problem z power fan-om!
seeker ::
Ze nekaj casa imam tezave z racunalnikom in konco sem ugotovil kaj je narobe. Ko mi je nekajkrat zamrznil sistem in sem se sprehodil bo BIOSu sem videl, da mi slabo dela (oziroma vcasih celo ne dela) Power fan.
Zanima ma keri ventilator je sploh to (na procesorju, napajalnik ali oni mali na maticni) in kaj lahko naredim.
Hvala za pomoc in LP!
Zanima ma keri ventilator je sploh to (na procesorju, napajalnik ali oni mali na maticni) in kaj lahko naredim.
Hvala za pomoc in LP!
- premaknil: ToniT ()
seeker ::
Tokrat, pa res nisem mislo da bo to pomembno...
Win XP
Athlon 1700+, maticna (najnovejsi BIOS) VIA KTI A7133-C (+ Geforce4Ti4200, SBLive 5.1, modem, 512 MB RAM-dimm 2x 128+256, Liteon, Pioneer DVD).
To bo vse, upam da kaj pomaga!
Win XP
Athlon 1700+, maticna (najnovejsi BIOS) VIA KTI A7133-C (+ Geforce4Ti4200, SBLive 5.1, modem, 512 MB RAM-dimm 2x 128+256, Liteon, Pioneer DVD).
To bo vse, upam da kaj pomaga!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3 pin to 4 pin CPU connectorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3502 (2327) | Miha20 |
» | Računalnik zamrzne in zvočniki hreščijoOddelek: Pomoč in nasveti | 732 (619) | dadooo |
» | ventilatorji- problem NUJNOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1227 (966) | 5er--> |
» | ASUS PC ProbeOddelek: Programska oprema | 1067 (988) | Popaj |
» | hlajenje chieftech ohišja.kakšni ventiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 934 (840) | ||_^_|| |