Forum » Omrežja in internet » prihodnost interneta
prihodnost interneta
ahac ::
Ti maš tud zobe, kožo, kosti, ravno tako kot prašiči na farmah. A si zato enak prašiču? Verjetno ne.
lordgreg ::
eh daj no... pretiravaš... konec koncev pa govorimo o prihodnosti interneta..
btw: svinje imajo bolj čekane kot zobe.
aja, pa še to:
kako sploh lahko primerjaš človeka in žival? (morda boš hotel odgovoriti z: kako pa lahko ti fičota in bemfo!!). poglej spodnje in preveri, kje tiči napaka:
indijanec, azijec -> človek
fičo, bemfa -> avto
jabolko, hruška -> sadje
človek, svinja -> banana
saj nema veze
Ti maš tud zobe, kožo, kosti, ravno tako kot prašiči na farmah. A si zato enak prašiču? Verjetno ne.
btw: svinje imajo bolj čekane kot zobe.
aja, pa še to:
kako sploh lahko primerjaš človeka in žival? (morda boš hotel odgovoriti z: kako pa lahko ti fičota in bemfo!!). poglej spodnje in preveri, kje tiči napaka:
indijanec, azijec -> človek
fičo, bemfa -> avto
jabolko, hruška -> sadje
človek, svinja -> banana
saj nema veze
ahac ::
človek, svinja -> žival
Maš prav, da nima veze.
Maš prav, da nima veze.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Thomas ::
človek, svinja -> placentni sesalec
Čekani so pa zobje.
A sem kej zamudu?
Čekani so pa zobje.
A sem kej zamudu?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
blue96 ::
prihodnost ineta---mhm, lahko bi kaj spravili v barve na mobilce, ne tako kot wap, ampak recimo 3g ali i-mode. zakaj imajo japonci i-mode že 3 leta mi pa komaj premoremo en kre**nski w@p?
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv4/IPv6 - seminarskaOddelek: Omrežja in internet | 4156 (3311) | JanZorz_go6 |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20382 (12845) | goba |
» | SIOL - zapira stacuno !? :-)Oddelek: Omrežja in internet | 3780 (2648) | FastWIND |
» | Raziskovanje zdravil za raka v SETI stiluOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2232 (2232) | Tomi |
» | kaj je to internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5009 (4371) | PaJo |