Forum » Programiranje » ComboBox ??
ComboBox ??
erik ::
Živjo...imam še eno vprašanje
Imam ComboBox. Kako bi lahko naredil tako, da bi se Combo napolnil z seznamom podatkov, ki so vpisani v nek datagrid (seveda v določen mdb prek Adodc). Skratka naredil bi šifrant, ko bi dopolnil podatke v datagridu bi se s tem dopolnil tudi combo
Kakšna ideja...
Imam ComboBox. Kako bi lahko naredil tako, da bi se Combo napolnil z seznamom podatkov, ki so vpisani v nek datagrid (seveda v določen mdb prek Adodc). Skratka naredil bi šifrant, ko bi dopolnil podatke v datagridu bi se s tem dopolnil tudi combo
Kakšna ideja...
erik ::
Kateri gradnik točno misliš. Jaz sicer uporabljam neke dodatne flat gradnike. Sem probal standardni combo v VB. Sem določil pot do baze prek Adodc, vendar se mi ne napolni cel seznam v combu ampak se mi prikaže samo prvi podatek. Probal bi tudi z dataCombo vendar ga nisem našel ali pa sem ga spregledal v seznamu komponent *.ocx. Kako ima naziv?
Hvala za odgovor....
Hvala za odgovor....
Imortales ::
Kaj je problem ComboBox ali pa čitanje baze? Če uporabljaš metodo AddItem potem ti mora dodat nov vnos, pa magari je prazen string.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c# datagridview in comboxOddelek: Programiranje | 1216 (1104) | OmegaM |
» | [Visual C#] TableAdapterOddelek: Programiranje | 1148 (1024) | detroit |
» | [C#] ne dodaja podatkov v bazoOddelek: Programiranje | 1590 (1439) | alesp56 |
» | [C#] toString ne delaOddelek: Programiranje | 1335 (1225) | rokpok |
» | VB proglemčekOddelek: Programiranje | 808 (724) | strel |