Forum » Pomoč in nasveti » Word problem
Word problem
A120 ::
barossa45 ::
Da ne odpiram nove teme...
Zaradi pomanjkanja prostora, bi rad določeno besedilo spravil na čim manjšo površino.
Kako to storiti ? Nekako bi rad zmanjšal razmak med vrsticami, do neke mere mi je že uspelo s tem, da sem tam nastavil razmik med vrsticami 1,0. Vendar je še vedno nekaj manevrskega prostora, gre še kako bolj lahko?
Kakršen koli nasvet mi bo prav prišel, mogoče katera posebna pisava zavzame manj prostora potem ?
L.p.
Zaradi pomanjkanja prostora, bi rad določeno besedilo spravil na čim manjšo površino.
Kako to storiti ? Nekako bi rad zmanjšal razmak med vrsticami, do neke mere mi je že uspelo s tem, da sem tam nastavil razmik med vrsticami 1,0. Vendar je še vedno nekaj manevrskega prostora, gre še kako bolj lahko?
Kakršen koli nasvet mi bo prav prišel, mogoče katera posebna pisava zavzame manj prostora potem ?
L.p.
hodor ::
Razmiku med vrsticami lahko dodeliš tudi manjšo vrednost.
Gumb "Razmik med vrsticami" --> "Možnost razmika vrstic" --> spreminjaš vnosno polje "Na:"
Gumb "Razmik med vrsticami" --> "Možnost razmika vrstic" --> spreminjaš vnosno polje "Na:"
Vsako stvar lahko narediš še boljše!
barossa45 ::
Hvala sem že našel prej.
Po angleško greš line spacing options pa potem tam nastavljaš.
Po angleško greš line spacing options pa potem tam nastavljaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word ali writer ekspertiOddelek: Pomoč in nasveti | 3186 (2697) | echoman |
» | Outlook 2007 - dvojni razmikOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (884) | wwwampy |
» | Dreamweaver - slika desno, opis levo .... kako ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1494 (1327) | njok |
» | ASP in vnosni podatki v MDBOddelek: Izdelava spletišč | 996 (907) | swalow |
» | tekst v Dreamweaverju 4Oddelek: Izdelava spletišč | 1332 (1197) | Simeroni |