Forum » Mobilne tehnologije » HTC One M7
HTC One M7
lool ::
Pozdravljeni. Sem uporabnik iPhona 4. Uporabljam ga ze 2 leti in mislim da mi ne sluzi vec.. Je prepočasen,in nima novih funkcij kot drugi pametni telefoni (izšel je že leta 2010) zato razmišljam o nakupu HTC-ja One M7. Zasledil sem da je odlicen telefon, z 2GB RAMA (kar je 4x vec od mojega iPhona 4), ima boljsi 4 jedrni procesor in vecji zaslon. Zato me zanima ali je med vami kaksen uporabnik tega telefona, ki bi mi podal mnenje, saj se odlocam o nakupu med iPhonom 5 in HTCjem in mislim da pri HTCju dobim za podobno ceno veliko več. Hvalezen usakega mnenja. Lp
- zaklenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov telefon, razočaran nad nokio E6Oddelek: Kaj kupiti | 4511 (3088) | fosil |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 64052 (57179) | PrimozR |
» | [Pomoč] Kritičen pogled na AppleOddelek: Strojna oprema | 1227 (979) | opeter |
» | Apple popravil napačen prikaz jakosti signala v iPhonu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 28125 (25341) | noraguta |
» | Prispel je iPhone 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 90763 (79952) | Bor H |