Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoc glede windowsa
Prosim za pomoc glede windowsa
loveJDM ::
Lep pozdrav,ker o tej zadevi nimam pojma vas prosim za malo pomoci!
Stvar je sledeca: ko prizgem racunalnik mi ponudi dva windowsa(2x windows 7) in ce kliknem na prvega mi da uporabnika od katerega nihce ne ve gesla,zato torej vedno izberem drugo opcijo kjer je pac vse tako kot mora bit...Torej zanima me ali se da nastavit kako da bi se zadeva avtomatsko izbrala nekaksno privzeto opcijo da bi vedno izbralo drugi windows?Fora je v tem da nebi rabil cakat da se racunalnik zazene in potem izbrat tega ampak bi enostavno prizgal racunalnik in bi vse bilo kot treba....upam da razumete in ima kdo resitev!Hvala vnaprej
Stvar je sledeca: ko prizgem racunalnik mi ponudi dva windowsa(2x windows 7) in ce kliknem na prvega mi da uporabnika od katerega nihce ne ve gesla,zato torej vedno izberem drugo opcijo kjer je pac vse tako kot mora bit...Torej zanima me ali se da nastavit kako da bi se zadeva avtomatsko izbrala nekaksno privzeto opcijo da bi vedno izbralo drugi windows?Fora je v tem da nebi rabil cakat da se racunalnik zazene in potem izbrat tega ampak bi enostavno prizgal racunalnik in bi vse bilo kot treba....upam da razumete in ima kdo resitev!Hvala vnaprej
Steampunk ::
Windows tipka + R, vpiši diskmgmt.msc in enter. Napiši katere particije diska/-ov imaš.
Steampunk ::
Ne vidim nič nenavadnega. Drugače se da nastavit, da avtomatsko zažene drugi Windows po vrsti, brez izbirnega zaslona, ampak ni pravilna rešitev.
Desni klik na računalnik, lastnosti, advanced system settings (napredne sistemske nastavitve?), startup & recovery, pa izbereš željen Windows in kasneje ko preveriš, če si izbral pravilnega daš čas na 0.
Tiste angleške izraze si prevedi, nimam pojma kako so po SLO.
Desni klik na računalnik, lastnosti, advanced system settings (napredne sistemske nastavitve?), startup & recovery, pa izbereš željen Windows in kasneje ko preveriš, če si izbral pravilnega daš čas na 0.
Tiste angleške izraze si prevedi, nimam pojma kako so po SLO.
loveJDM ::
hvala obema mislim da je resitev od steampunka kr prava in se da tako nastavit oz sem ze nastavil....se 1x hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1598) | mtosev |
» | Problem usb 3.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1569) | Han |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10801 (8315) | krepki |
» | Windows Blue še letos, Windows 8 precej slabo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32635 (26686) | krneki0001 |
» | Win7: Drobne črke v Command Prompt (CMD.exe)Oddelek: Operacijski sistemi | 2467 (2090) | dronyx |