» »

Prosim za pomoc glede windowsa

Prosim za pomoc glede windowsa

loveJDM ::

Lep pozdrav,ker o tej zadevi nimam pojma vas prosim za malo pomoci!
Stvar je sledeca: ko prizgem racunalnik mi ponudi dva windowsa(2x windows 7) in ce kliknem na prvega mi da uporabnika od katerega nihce ne ve gesla,zato torej vedno izberem drugo opcijo kjer je pac vse tako kot mora bit...Torej zanima me ali se da nastavit kako da bi se zadeva avtomatsko izbrala nekaksno privzeto opcijo da bi vedno izbralo drugi windows?Fora je v tem da nebi rabil cakat da se racunalnik zazene in potem izbrat tega ampak bi enostavno prizgal racunalnik in bi vse bilo kot treba....upam da razumete in ima kdo resitev!Hvala vnaprej

Steampunk ::

Windows tipka + R, vpiši diskmgmt.msc in enter. Napiši katere particije diska/-ov imaš.

http://prntscr.com/4f54xz ne spoznam se na to...ali ti to kaj pomaga?

Steampunk ::

Ne vidim nič nenavadnega. Drugače se da nastavit, da avtomatsko zažene drugi Windows po vrsti, brez izbirnega zaslona, ampak ni pravilna rešitev.

Desni klik na računalnik, lastnosti, advanced system settings (napredne sistemske nastavitve?), startup & recovery, pa izbereš željen Windows in kasneje ko preveriš, če si izbral pravilnega daš čas na 0.

Tiste angleške izraze si prevedi, nimam pojma kako so po SLO.

BorutK-73 ::

Za Visto je bil EasyBCD program za urejanje BOOT zaporedja. Verjetno dela tudi v 7.

hvala obema mislim da je resitev od steampunka kr prava in se da tako nastavit oz sem ze nastavil....se 1x hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: loveJDM ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenovo ideapad 110 gonilniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
231919 (1598) mtosev
»

Problem usb 3.0

212047 (1569) Han
»

UEFI - kako ponovno namestiti windows 8

3610801 (8315) krepki
»

Windows Blue še letos, Windows 8 precej slabo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9932635 (26686) krneki0001
»

Win7: Drobne črke v Command Prompt (CMD.exe)

Oddelek: Operacijski sistemi
242467 (2090) dronyx

Več podobnih tem