Forum » Mobilne tehnologije » zmogljiv telefon za testiranje aplikacij
zmogljiv telefon za testiranje aplikacij
freakcheak1 ::
Zdravo.
Torej rabim smartphone, ki bo dovolj močan za študij telekomunikacij ter testiranj različnih mobilnih aplikacij.
Sam sem imel v mislih kakšnega htc-ja al pa bi razkiral za 5s. Samsung mi ne diši.
Vem, da lahko testiram aplikacije na vsakem, ampak iščem nekaj zmogljivega in močnega.
Pripravljen sem dati do 300 €. Mnenje?
Torej rabim smartphone, ki bo dovolj močan za študij telekomunikacij ter testiranj različnih mobilnih aplikacij.
Sam sem imel v mislih kakšnega htc-ja al pa bi razkiral za 5s. Samsung mi ne diši.
Vem, da lahko testiram aplikacije na vsakem, ampak iščem nekaj zmogljivega in močnega.
Pripravljen sem dati do 300 €. Mnenje?
hojnikb ::
počakaj na kak nov val invajtov, pa bo. Z tak denar boš težko dobil boljši NOV telefon.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104768 (41753) | cryptozaver |
» | Prihaja LG G6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16010 (10917) | boris82 |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71726 (40438) | Yossarian |
» | Pametni telefon za do 300EUROddelek: Mobilne tehnologije | 8998 (7724) | Runnagain |