Forum » Kaj kupiti » Stacionarni VoIP telefon
Stacionarni VoIP telefon
antonhac ::
Veliki ekran (velike, berljive črke). Spomin opravljenih, prejetih in zgrešenih klicev.
Ima kdo s katerim dobre, ali pa tudi slabe izkušnje.
Hvala
Ima kdo s katerim dobre, ali pa tudi slabe izkušnje.
Hvala
Ganon ::
Praktično z nobenim ne boš zgrešil ... Greš v trgovino in izbereš najprimernejšega. Saj takoj vidiš velikost ekrana, spomina imajo pa vsi dovolj.
tony1 ::
Vprašanje je na mestu - če ne boš postavil svoje ip tel. centrale, boš moral imeti telefon, ki ga podpira tvoj operater. In ponavadi jih je najceneje vzeti kar pri njem (z vezavo).
Potem sem pa narobe napisal in to ni VoIP. Telefon (en zelo stari gigaset) imam še iz prejšnjih (bakrenih) časov pa dela. V bistvu rabim brezvrvični telefon za PSTN linijo.
Hvala za opozorilo!
Hvala za opozorilo!
...:TOMI:... ::
Na siolu (telekomu) dobiš podatke SIP, tako, da lahko kupiš tudi native VoIP telefon, to je telefon, ki ima ethernet priklop (UTP), lahko pa seveda kupiš PSTN telefon, kar je najbolj enostavno, samo priključiš in dela.
Jaz imam dobre izkušnje s panasonici, samo ne ravno najcenejših, od cca. 30 do 40 € naprej pa dobiš že v redu telefone. Morajo imeti malo večji in osvetljen ekranček, ter osvetljene tipke.
Jaz imam dobre izkušnje s panasonici, samo ne ravno najcenejših, od cca. 30 do 40 € naprej pa dobiš že v redu telefone. Morajo imeti malo večji in osvetljen ekranček, ter osvetljene tipke.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11446 (10148) | Lonsarg |
» | Analogni telefon na razvezanemu dostopu ne delaOddelek: Omrežja in internet | 3538 (3463) | Chessman |
» | VoIP gatewayOddelek: Omrežja in internet | 2260 (1930) | iNN |
» | Obdržati isdn? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7623 (6551) | shock |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3268 (2386) | netko |