Forum » Kaj kupiti » Izkušnje z renew&refurbished prenosniki
Izkušnje z renew&refurbished prenosniki
Bezukhoff ::
Živijo,
Mika me nakup enega prenosnika iz programa renew & refurbished, zanimajo pa me vaše first-hand izkušnje s temi zadevami.
Iz cenovnega vidika se jih, jasno, splača kupiti, se pa porajajo druga vprašanja o npr. zanesljivosti, ohranjenosti and stuff. :)
Torej, če ste kdaj kupili kakšnega prenosnika iz tega programa, se kar malce razpišite pa to. :)
Lep dan vsem.
Mika me nakup enega prenosnika iz programa renew & refurbished, zanimajo pa me vaše first-hand izkušnje s temi zadevami.
Iz cenovnega vidika se jih, jasno, splača kupiti, se pa porajajo druga vprašanja o npr. zanesljivosti, ohranjenosti and stuff. :)
Torej, če ste kdaj kupili kakšnega prenosnika iz tega programa, se kar malce razpišite pa to. :)
Lep dan vsem.
Bezukhoff ::
Kolikor vidim, vse firme pri nas, nudijo enoletno garancijo na omenjene prenosnike, torej ta vidik ni ravno vprašljiv, kali?
#000000 ::
Jest sem vidu že kr neki teh renew laptopov po raznih tujih online štacunah, v bistvu naj bi šlo za laptope ki crknejo takoj po prodaji ali že v štacuni ne delajo, take se pošlje nazaj in kupcu da drugega, oni potem to popravijo in prodajo naprej kakor renew & refurb seveda za nižjo ceno.
Dostikrat sem že slišal da določeni slo. s.p. -ji tako robo kupujejo in prodajajo kot NOVO, HP, dell ipd. pa naj bi nudil enako garancijo kot pri novih, nisem pa 100% da to drži; ker nisem še nobenga kupil, niti ga nebi, ker spet ni tako zelo ceneje + gre v bistvu za popravljeno škart robo.
Dostikrat sem že slišal da določeni slo. s.p. -ji tako robo kupujejo in prodajajo kot NOVO, HP, dell ipd. pa naj bi nudil enako garancijo kot pri novih, nisem pa 100% da to drži; ker nisem še nobenga kupil, niti ga nebi, ker spet ni tako zelo ceneje + gre v bistvu za popravljeno škart robo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Machete ::
Punca ga ma. Razen porodnih težav z slabim napajalnim kablom težav ni. Dela kot urca s tem da je dobila ca 1KEUR model za 700. Tudi najmanjšega znaka ni da bi ga kdo uporabljal prej, tako da je bil hitro posvojen kot
nov. Verjetno pa je veliko sreče kaj dobiš in zakaj se prodaja že v prvo. Tudi novega mercedesa imaš lahko stalno na servisu..
nov. Verjetno pa je veliko sreče kaj dobiš in zakaj se prodaja že v prvo. Tudi novega mercedesa imaš lahko stalno na servisu..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 210€ i5 laptop renew & refurbish (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7513 (5695) | dxx |
» | pocenipc.comOddelek: Kaj kupiti | 5304 (3771) | Silvo |
» | Renew prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 5841 (5543) | Hister |
» | Skupinski nakup prenosnikov. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6191 (4554) | T-Majo |
» | HP prenosniki: saj niso resni ?!Oddelek: Strojna oprema | 5919 (4179) | sash |