Forum » Kaj kupiti » Mrežna kartica TP-Link
Mrežna kartica TP-Link
enabudala ::
Zdravo
Se mogoče kdo spozna na mrežne kartice pa mi lahko pove če je ta (LINK) mrežna kartica dobra? Svoj računalnik imam na net povezan preko brezžične povezave z vgrajeno mrežno kartico ki pa šepa, saj mi že kar nekaj mesecev med brskanjem po spletu dela probleme saj dela pa ne dela pa potem spet dela in tako naprej zato bi rabil drugo mrežno pa me zanima če je ta ok?
Od samega routerja je moj računalnik oddaljen nekje 5-10m in vmes sta še dve steni.
Se mogoče kdo spozna na mrežne kartice pa mi lahko pove če je ta (LINK) mrežna kartica dobra? Svoj računalnik imam na net povezan preko brezžične povezave z vgrajeno mrežno kartico ki pa šepa, saj mi že kar nekaj mesecev med brskanjem po spletu dela probleme saj dela pa ne dela pa potem spet dela in tako naprej zato bi rabil drugo mrežno pa me zanima če je ta ok?
Od samega routerja je moj računalnik oddaljen nekje 5-10m in vmes sta še dve steni.
Hvala za predloge samo jaz sprašujem če je ta ki sem jo dal dobra? Ker imam na mimovrste še en bon za koristit pa nebi ravno nekih najbolj poceni varjant kupoval da nebo potem prešibek sprejem signala
NejcSSD ::
Hvala za predloge samo jaz sprašujem če je ta ki sem jo dal dobra? Ker imam na mimovrste še en bon za koristit pa nebi ravno nekih najbolj poceni varjant kupoval da nebo potem prešibek sprejem signala
škoda 12 eur več dat ker je feedback tut za uno za 8eur odličen.
Edino če se boš bolje počutil, če daš več
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Še eno vprašanje. Ali je ta mrežna združljiva z mojim routerjem? Imam TP-Link TL-WR941ND
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem mrežno wireless karticoOddelek: Kaj kupiti | 3689 (3009) | Nesta |
» | Zmogljiv žični router za 100mbit optiko.Oddelek: Omrežja in internet | 8686 (6818) | war-dog |
» | predelava anteneOddelek: Omrežja in internet | 1706 (1587) | lebang1 |
» | Postavitev Gigabit mrežeOddelek: Strojna oprema | 2232 (2154) | tony1 |
» | Nova mrežna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1687 (1584) | nejc1337 |