Forum » Programska oprema » Težave z Wordom 2002 !
Težave z Wordom 2002 !
Dr.S ::
Imam težave z Wordom 2002.
Problem se pojavi, ko uporabljam tabele v Wordu. Imam tabelo sestavljeno iz različnega števila kolon in vrstic. Ko spremenim pisavo (iz navadne v bold ali poravnava na sredino) v prvi vrstici, mi avtomatsko spremeni celotno tabelo na bold ali poravna na sredino.
Izberem undo in potem je o.k. - (mislim da je nekaj priklopljeno v možnostih - pa nimam pojma kaj bi to bilo).
POMOČ?
Problem se pojavi, ko uporabljam tabele v Wordu. Imam tabelo sestavljeno iz različnega števila kolon in vrstic. Ko spremenim pisavo (iz navadne v bold ali poravnava na sredino) v prvi vrstici, mi avtomatsko spremeni celotno tabelo na bold ali poravna na sredino.
Izberem undo in potem je o.k. - (mislim da je nekaj priklopljeno v možnostih - pa nimam pojma kaj bi to bilo).
POMOČ?
pagat34 ::
označi le tiste vrstice/stolpce, ki jim želiš menjati videz.
ja saj to naredim,
ravno v tem je zajebancija,
da kljub izbiri samo željenega polja,
on samostojno spremeni,
kar za celo (ali del) tabele!?!?
ravno v tem je zajebancija,
da kljub izbiri samo željenega polja,
on samostojno spremeni,
kar za celo (ali del) tabele!?!?
pagat34 ::
še en butast nasvet, ki mi je pomagal pri takiz M$ piz.darijah:
tako tabelo sem razdelil na več manjših tabel tako, da sem potem vsako posebej oblikoval. po združitvi nazaj je billg zadržal moje oblikovanje.
tako tabelo sem razdelil na več manjših tabel tako, da sem potem vsako posebej oblikoval. po združitvi nazaj je billg zadržal moje oblikovanje.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tabela pomocOddelek: Programiranje | 994 (905) | tomaz_sres |
» | Dreamweaver vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 876 (787) | BluPhenix |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3176 (2996) | Racunalnik |
» | Težave z tabelo v Dreamweaverju!?Oddelek: Izdelava spletišč | 952 (918) | tec |