Forum » Loža » Word popravljanje slovnice
Word popravljanje slovnice
PrihajaNodi ::
Kaj hudiča naj naredim da mi bo word popravljal slovnico? Imam vse obkljukano pa nič...
Mavrik ::
Kaj je "vse"? Kateri Word? Kateri operacijski sistem. Malo informacij zaboga no, kako ti naj pomagamo drugače? Kristalna krogla?
The truth is rarely pure and never simple.
Matevz96 ::
Slovnico? Kolikor vem v slovenščini popravlja le črkovanje. Jot je že rekel Mavrik, o katerem Wordu govorimo in še najpomembneje ali je to ličenčna verzija, ali je k tebi zašla preko travnikov?
PrihajaNodi ::
Word 2007, OS WIN. 8
Na prejšnem kompu mi je popravljalo slovnico v angleščini in slo. Sedaj mi niti napačnih besed neče podčrtat. Je licenčna.
Na prejšnem kompu mi je popravljalo slovnico v angleščini in slo. Sedaj mi niti napačnih besed neče podčrtat. Je licenčna.
Duhec ::
Office Logo, Wordove možnosti, levo izberi Preverjanje, in dodaj kljukico pri "Preveri slovnico in črkovanje".
Shrani in bi ti moralo avtomatsko podčrtavati nepravilnosti. Ali z F7 test.
Shrani in bi ti moralo avtomatsko podčrtavati nepravilnosti. Ali z F7 test.
http://blackbird.si/
Mavrik ::
Preveri a imaš sploh polni slovar in črkovalnik za angleščino nameščen.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word podčrtavanje napak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2481 (2231) | 5tra |
» | Kako narediti prevod za kateri ne obstaja originalni subtitle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3509 (2881) | nejclp |
» | Word, samopopravkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3755 (3616) | luk0322 |
» | Kako zgleda slovenski narekovaj?Oddelek: Programska oprema | 7369 (6813) | ender |
» | [Office (Word) 2003] podcrtovanje slovničnih napakOddelek: Programska oprema | 2519 (2431) | cryptozaver |